(P) Colecția BSB primăvară-vară 2019 a fost lansată în cadrul unui eveniment spectaculos

Brand-ul de modă BSB a prezentat tendințele noului sezon, în cadrul unui eveniment glam & stylish la care au participat celebrități din muzică, televiziune și cinematografie.

Gazda evenimentului a fost Lili Sandu care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB primăvară-vară. Tot într-o ținută BSB, Antonia a oferit un recital spectaculos, alături de dansatorii săi.

Alte celebrități care au ales să poarte BSB pentru acest eveniment au fost: Delia, Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar, Maria Andrei și Anca Florescu.

Inspirată de nonconformismul anilor 60- 70, colecția BSB creează un stil boho cu fuste și rochii lungi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică. Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animal, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Jeans-ul rămâne esențial în alegerile vestimentare ale sezonului, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii, combinate cu elementele cheie ale anilor ’80.

Dantela, broderia anglaise și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de stilul lui Brigitte Bardot, al lui Jane Birkin și al lui Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu femeia de astăzi și aduc împreună romantismul și încrederea în sine într-un stil inconfundabil, consacrat de colecțiile BSB.

Colecția este acum disponibilă în magazinele BSB din toată țara și online, pe www.bsbfashion.ro

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion