(P) Calvin Klein Jeans

Domnica Mărgescu a făcut o vizită stylish la magazinul Calvin Klein Jeans din București Mall și s-a „distrat” probând ultimele piese din colecțiile pentru primăvară-vară 2021. Află ce piese i-au atras atenția și care au potențial să devină statement și pentru tine.

(P) Calvin Klein Jeans

Întotdeauna ador să merg în magazine și să probez cele mai noi piese ale brand-urilor care contează și care dau tonul pe scena de modă internațională, precum Calvin Klein Jeans. Dar trebuie să recunosc, în acest caz, că relația mea cu acest brand este una personală, veche: nu o să uit imaginile iconice din anii 90 cu Kate Moss purtând lenjeria semnată de marele designer sau pur și simplu o pereche de jeanși și atât, și care ne-au schimbat tuturor adolescenților de atunci imaginea despre ce era cool în acei ani și, în plus, ne-a dat un curaj fantastic de a ne exprima.

Așadar am urmărit acest brand încă de atunci, iar acum, când am pășit în magazinul Calvin Klein Jeans din București Mall, m-a apucat o nostalgie plăcută, dar m-a cuprins și o stare de liniște la gândul că acum pot vizita magazinul și pot descoperi noutățile de la Calvin Klein Jeans în fiecare sezon, mai  ușor ca oricând.

Noile piese din colecția de primăvară-vară 2021 se concentrează pe stiluri fundamentale. În gama Underwear, spre exemplu, tehnologia Air FxTech, permite pielii să respire mult mai bine, iar confortul este reinterpretat, modelând iconicele siluete Calvin Klein, prin utilizarea materialelor ce provin din surse sustenabile. În gama Jeans, în schimb, piesele monocrome, neutre din punct de vedere al genului, precum jachetele tucker și maiourile din bumbac, vor deveni cu siguranță piese statement în garderobele noastre.

Până la urmă, ce poate fi mai cool decât o pereche de jeanși perfect croiți, un maiou din bumbac și o cămașă din denim? O ținută care va fi mereu über cool, indiferent de sezon sau de perioada modei. Și pe care ți-o poți crea chiar tu, la magazinul Calvin Klein Jeans din București Mall.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion