(P) Behind the scenes Girls, girls, girls

Ioana Grama, Dana Rogoz și Sânziana Negru, alături de trei tinere pasionate de modă, au fost protagonistele unui proiect atipic, un concurs inițiat de ELLE și H&M. Află cum a fost atmosfera în culisele unei ședințe foto memorabile. de Domnica Mărgescu

Colecția H&M pentru iarna 2020 este una cu totul specială, din simplul motiv că are piese ultra glam, dar și piese casual, cosy, perfecte pentru perioada sărbătorilor. Marele atu al acestei colecții este faptul că toate piesele pot fi purtate împreună, chiar dacă sunt din registre stilistice diferite!

CONȚINUT VIDEO ELLE

Așadar, în urma concursului lansat pe Instagram de Sânziana Negru, Dana Rogoz și Ioana Grama împreună cu H&M și Elle, trei finaliste care au fost votate chiar de voi au avut parte de o experiență fashion completă, iar una dintre ele este chiar coperta Elle!

La început recunosc că aveam emoții în ceea ce privește această ședință foto, deoarece urma să fac trei fotografii de copertă cu cele trei finaliste, Sabrina Stoica, Teodora Tufan și Miruna Haican, care nu sunt modele. Însă surpriza a fost extrem de plăcută, cele trei fete au fost deschise la toate ideile echipei noastre și ale fotografului nostru, Alex Gâlmeanu, iar fiecare dintre ele a avut o chimie aparte cu influencer-ul ei pereche.

Am încercat să fac un styling eclectic, un mix între glam și casual, mix ce reprezintă cel mai bine vremurile pe care le trăim astăzi și care sper să vă inspire pe fiecare dintre voi pentru sărbătorile atipice care ne așteaptă.

Nu uitați de programul de loialitate H&M, numit Hello Member, program complet digital care vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale și care își sărbătorește în continuare noii săi membri cu o ofertă specială de -10% pentru coșul de cumpărături în magazinele fizice prin intermediul aplicației de mobil H&M, sau online pe hm.com.

Trebuie să-ți mai spunem și că în data de 27 noiembrie H&M sărbătorește ziua membrilor programului de loialitate Hello Member, astfel beneficiezi de o reducere de 20% la toate articolele la preț întreg dacă ești membru în program sau dacă te hotărăști chiar acum să te înscrii! Poți face asta foarte simplu prin aplicația de mobil H&M sau direct pe site-ul hm.com

Piesele vestimentare pe care le-am folosit pentru realizarea acestei ședinței foto fac parte de colecția H&M Holiday și vor fi disponibile începând cu luna decembrie în magazinele H&M și pe hm.com.

Enjoy your shopping!

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion