(P) 10 genți stylish pe care le poți purta și la birou

Știm deja că alegerea unei genți potrivite pentru birou este grea, așa că venim în ajutorul tău cu 10 sugestii de genți stylish din care te poți inspira și pe care le găsești în Mega Mall.

Zi de zi avem nevoie să luăm în geanta noastră o mulțime de lucruri, de la agende, laptop, încărcătorul de la telefon, pixuri, dosare, trusa de machiaj, și cine știe câte și mai câte. În mod cert nu ai nevoie de laptop în fiecare zi, iar când vine vorba de veșnica agendă în care îți notezi toate lucrurile pe care le ai de făcut în ziua respectivă, poți apela la o aplicație pe telefon pentru a-ți organiza task-urile. Iar atunci vine întrebarea, ce model de geantă să îmi cumpăr, astfel încât să fie și încăpătoare, dar și stylish în același timp?

Când vine vorba de alegerea unei genți pentru birou, ar trebui să ții cont de personalitatea ta, dar și de mediul în care lucrezi. Fie că ești adepta minimalismul, sau dimpotrivă, îți dorești o geantă care să îți scoată din anonimat ținuta, cu siguranță vei găsi în lista noastră una care să ți se potrivească, un model pe care îl poți găsi în Mega Mall.

Geanta cu franjuri a ajuns să devină o piesă statement pe care trebuie să o ai în garderobă. Chiar dacă la prima impresia, am asocia o geantă cu franjuri fie cu vara, festivalurile în aer liber sau cu un concert, află că o poți integra și în ținutele de birou, adăugând în acest fel un aer fresh ținutei tale.

Chiar dacă preferi să ai o ținută minimalistă, gențile din piele nu se vor demoda niciodată, iar dacă alegi una cu aspect de piele de crocodil, în mod cert vei avea o ținută stylish pentru birou.

O geantă crossbody întotdeauna va fi o alegere sigură. Și de ce spunem asta? Ei bine, este o piesă versatilă, poate fi purtată în o mulțime de situații, atât ziua la birou, cât și seara în club. Fie că alegi una de dimensiune mică sau medie, gențile crossbody întotdeauna vor fi practice.

Dacă mediul în care lucrezi îți impune să adopți o ținută mult mai elegantă, atunci alege să porți o geantă clasică, neagră, cu mâner rigid. Iar dacă mergi pe această variantă, poți opta fie pentru un outfit mult mai colorat, fie să mergi în aceeași zonă clasică.

Și totuși, dacă îți dorești ca geanta să fie accesoriul care să îți transforme ținuta dintr-una banală, într-una cu adevărat cool, poți alege o geantă care să aibă un sistem închidere mai deosebit sau chiar cu o cataramă supradimensionată. Pe lângă asta, o astfel de geantă este versatilă, reușind să o porți atât în combinații casual, cât și mai elegante.

Dacă tot mai ai această dilemă în alegerea genții pentru birou, lasă-te inspirată de modelele  pe care ți le-am pregătit și alege-o pe cea care să îți completeze ținuta!

*Prețurile și disponibilitatea produselor pot suferi modificări la data publicării acestui articol.

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion