Operațiunea Dulapul cu Darja Barannik

Darja Barannik, una dintre cele mai influente bloggerițe din lumea modei internaționale, are un stil care variază de la minimalist la maximalist, păstrându-și însă mereu eleganța.

Pe Darja Barannik, bloggerița pe jumătate rusoaică, pe jumătate norvegiancă, am cunoscut-o la Paris în timpul Săptămânii Modei. În ciuda programului ei foarte încărcat, Darja a reușit să ne primească în adorabila sa cameră de hotel de pe Rue Cambon.

Încăperea era plină de ținutele pregătite pentru evenimentele și show-urile la care urma să participe în acea zi. Cum mi s-au părut a fi din registre total diferite, am întrebat-o pe Darja cum își definește stilul: „Stilul meu variază foarte mult. De multe ori îmi spun că stilul meu este aproape razna, deoarece uneori mă îmbrac minimalist, iar alteori aleg piese colorate sau cu imprimeuri psihedelice. Dar cred că elementul comun pe care încerc să îl dau ținutelor mele mereu este un aer elegant”.

Darja adoră pantofii, mi-a mărturisit că are o colecție impresionantă și că aceștia sunt piesele de rezistență ale garderobei ei. „De asemenea, un costum masculin perfect croit îmi salvează viața de fiecare dată când sunt în pană de idei. Ah! Și bijuteriile joacă un rol extrem de important în garderoba mea. Au personalitate, dar și istorie, mai ales atunci când le port pe cele moștenite de la familia mea”, îmi mai spune Darja.

Protagonistei noastre îi place să meargă la shopping în marile magazine din Paris, Londra sau Milano, dar în egală măsură adoră să descopere magazine mici cu brand-uri noi. „Pentru mine, cel mai important este mix-ul de designeri din magazine.

Și dacă tot a venit vorba despre designeri, Darja a ținut să îmi spună că Phoebe Philo va avea mereu un loc important în inima ei. „Am iubit tot ce a făcut pentru Celine. Acum îmi place foarte mult ce face Daniel Lee pentru Bottega Veneta și aștept cu nerăbdare să văd ce va face mai departe.”

În final, Darja îmi mărturisește că ea nu se ghidează după tendințe: „Cu siguranță, trend-urile mă inspiră, dar nu sunt genul de persoană care își cumpără toate must-have-urile unui sezon. Prefer să investesc în piese clasice”.

Fashion advice:

  • Distrează-te, fii tu însăți și muncește mai mult decât toți cei din jurul tău.
  • Și ține minte că nici un lucru bun nu se obține ușor!

Quiz Darja Barannik:

1. Tocuri sau flats? Tocuri.
2. Alb-negru sau curcubeu? Alb-negru.
3. Shopping online sau offline? Ambele, dar prefer să probez ceea ce cumpăr, deci merg pe varianta de shopping clasic mai degrabă.
4. Feminin sau masculin? Ambele.
5. Street style sau couture? Street style.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alexandra Ungureanu

Fotografii: Christian Tudose

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion