Olivier Lapidus, noul director de creatie Lanvin

Olivier Lapidus a fost numit noul director de creatie Lanvin, dupa plecarea lui Bouchra Jarrar.

Olivier Lapidus, noul director de creatie Lanvin

Dupa cele doua colectii ale directorului de creatie la Lanvin, Bouchra Jarrar, aceasta a demisionat si Olivier Lapidus este cel care ii va lua locul, casa de moda confirmand acest lucru in aceasta dimineata.

Inainte de a ocupa acest post, Olivier Lapidus, a fost director de creatie pentru Balmain Homme in 1985-1986, dupa care a facut parte din Maison Lapidus pana in anul 2000 atunci cand s-a inchis, urmand sa se ocupe de decorul Hotelului Felicien din Paris. Recent, acesta a lansat Creation Olivier Lapidus, prima casa web de moda din lume, asa cum o numeste chiar el.

Ii urez bun venit lui Olivier Lapidus la Lanvin, in functia de director de creatie, a carui creativitate este pe aceeasi lungime de unda cu eleganta intruchipata a lui Jeanne Lanvin. Intelegerea lui vasta asupra universului acestei case de moda, a lumii modei si a design-ului si abordarea sa modernista, vor conduce la noi orizonturi pentru Lanvin.', a declarat Shaw-Lan Wang, presedintele Lanvin.

Citeste si:
Tommy Hilfiger si Vetements, o noua colaborare in lumea modei

Este o mare onoare sa ma alatur brand-ului Lanvin si ii multumesc doamnei Wang pentru increderea pe care mi-o ofera. Cu aproape 130 de ani de istorie, Lanvin este cea mai veche casa de moda frantuzeasca. Pentru a-i asigura in continuare longevitatea, este pentru mine o imensa responsabilitate si o adevarata provocare', a declarat Olivier Lapidus.

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion