Nume noi in moda romaneasca

ellede Domnica Margescu

Gala absolventilor de moda de la Universitatea de Vest din Timisoara, sectia Arte si Design, a avut loc saptamana trecuta asa ca ne-am gandit sa selectam cativa absolventi, viitori designeri, al caror parcurs in moda si filozofie merita urmarite.

Mirela Cioara: Colectia Pills and suits' se refera la problema societatii contemporane, si anume, dependenta de munca. Astfel, costumul clasic deconstruit devine uniforma workaholic-ului modern.

Roxana Florian: 'Outer me inner me vorbeste despre autocunoasterea si dezvoltarea personala prin haine. Totul porneste de la piese ultra clasice precum un blazer masculin ce capata noi valente.

Adrian Mic: Adrian Mic a reusit sa mixeze diverse texturi naturale intre ele jucandu-se de asemenea cu volumele, lucru greu de realizat chiar si de catre designeri cu experienta.

Adina Orboi: Let men experience feminity' este o colectie care aminteste despre sensibilitatea barbatului, astfel, pastelurile si materialele extrem de light au fost dominante.

Diana Paunescu: A avut ochiul ca laitmotiv al colectiei, pe care il considera oglinda sufletului. A reusit de asemenea sa creeze un imprimeu grafic si spectaculos.

Andreea Plesa: Pe Andreea a inspirat-o tristetea pentru colectia sa de absolvire iar hainele ei emana un aer melancolic! Pantalonii oversized, gulerele triple si stofa groasa, toate in culori inchise, te duc cu gandul la o poveste de iarna.

Hanelore Schadt: Marionette' este numele unei colectii cu elemente futuriste inspirata de problemele cu care se confrunta societatea azi: prea multa tehnologie. Imbinarea texturilor clasice cu cele avangardiste este punctul forte al lui Hanelore.

Citeste si:
Gala UAD: Viitorul e plin de culoare! (GALERIE FOTO)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion