Nocturne no.25, colectia toamna iarna 2012-2013 Andreea Tincu & Sense

Colectia Andreea Tincu & Sense, toamna iarna 2012-2013, intitulata sugestiv Nocturne no.25, este inspirata de valorile traditionale, de tot ceea ce inseamna frumusetea lucrului manual, a acelor detalii care fac diferenta dintre un produs de serie si un produs de colectie.

Andreea Tincu este un designer caracterizat de un stil geometric, cu linii precise, dar aceasta colectie aduce o viziune mai calda, mai emotionala si mai poetica decat stilul evident minimalist din precedentele colectii.

O mare parte din piesele colectiei este reprezentata de tricotaje, toate structurile fiind inspirate de natura. Sunt realizate pe masini Stoll si se regasesc in suprapuneri neasteptate de tricot cu material tesut, in sacouri din tricot, veste ingenioase din lana sau jachete clasice ca model, dar avand structuri de ultima generatie.

Imaginea colectiei este o silueta cu un evident aspect romantic, machiaj retro, parul strans la spate sub palarii gen bereta, batice de lana sau caciulite, pantofi si sosete in genul scolaresc al perioadei interbelice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion