New York Fashion Week continuă!

Află noutățile din a doua parte a săptămânii modei de la New York și totul despre show-urile noastre preferate.

Din păcate nu mă aflu la New York în acest moment, cu toate ca mi-aș dori (în ciuda vremii păcătoase), dar urmăresc toate show-urile cu mare interes așa că vă voi face și vouă un rezumat, nu de alta, dar poate vă ușurez „munca grea de decriptare a noilor tendințe!

La 79 de ani, Carolina Herrera decide să îl lase pe Wes Gordon să se ocupe de partea creativă a brandului său cu același nume, înființat în 1980. Așadar, ieri a fost ultima ei „plecăciune la finalul colecției pentru toamnă/iarnă 2018. Toată lumea modei speră ca Gordon să păstreze ADN-ul lui Herrera (definit de o eleganță pură) și să nu umple podiumurile de piese cu logo sau treninguri! Obsesia Carolinei Herrera pentru cămășile albe s-a văzut și de această dată: la finalul prezentării absolut toate modelele au defilat în cămăși albe și fuste din tafta în culorile pietrelor prețioase. Sublim! Aș vrea să fac o mică paranteză și să vă spun că, într-adevăr, cămășile semnate Herrera nu se demodează niciodată! Așadar, doamnelor, vă sfătuiesc să faceți o investiție în sezonul următor și să achiziționați o cămașă albă din ultima colecție a „doamnei americane.

Ralph Lauren este printre puținii care a rămas încă în „joc. El și-a prezentat colecția pentru primăvara ce se apropie, deoarece s-a alăturat „găștii care a decis să urmărească schema „See now, buy now. Pe scurt, poți cumpăra în timp real ce vezi pe podium și nu trebuie să mai aștepți șase luni ca să achiziționezi piesele de care te-ai îndrăgostit. Lauren a avut piese tipic americane, mult denim dar și jachete inspirate din costumele pentru motocicliști.

Anna Sui iubește moda și moda o iubește pe ea! Bella și Gigi Hadid, dar și Kaia Gerber au defilat „ca pe vremuri, făcând piruete la fiecare pas. Flori, culori, carouri, latex, blană, mătase sau brocart, toate s-au aflat într-o comuniune impecabilă datorită styling-ului elaborat al lui Sui.

Casa Oscar de la Renta a reintrat într-un echilibru datorită designerilor Laura Kim și Fernando Garcia care fac parte din generația Millenials, dar au petrecut și foarte mult timp alături de Oscar de la Renta. De altfel, această colecție este inspirată din arhiva designerului: texturi luciuoase, croieli clasice (dar reinterpretate), catifea și multe flori 3D au fost în centrul atenției.

Phillip Lim se află mereu la granița între masculin și feminin, lucru care se regăsește în mai toate colecțiile sale. „Îmi amintesc de mama mea care făcea haine din bucăți de materiale, a declarat designerul. Asta l-a inspirat pe Lim pentru acest show, așa că a mixat cu măiestrie bucăți de materiale între ele.

Derek Lam a avut ca punct de pornire filmul de debut al lui Elizabeth Taylor, „National Velvet. Tema colecției sale a fost una ecvestră, dar interpretarea designerului a fost una cu totul originală și foarte actuală.

Stați aproape de noi, mai ales pe conturile noastre de social media, Roxana Voloseniuc și cu mine vom fi prezente la Milano Fashion Week și vă vom ține la curent cu toate picanteriile din lumea modei!

Citește și:
Best streetstyle looks @ Săptămâna Modei de la New York Fall 2018

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion