Maurice Munteanu comentează ținuta purtată de Carmen Iohannis la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a

Klaus și Carmen Iohannis au participat aseară la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a, la eveniment fiind prezent și Donald Trump alături de soția sa, Melania.

Maurice Munteanu comentează ținuta purtată de Carmen Iohannis la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a

Klaus și Carmen Iohannis au participat aseară la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, eveniment organizat cu ocazia summit-ului NATO.

Alături de Regina Elisabeta a II-a au fost prezenți și Prințul Charles, alături de soția sa, Ducesa de Cornwall, precum și Kate Middleton. Totodată, de la eveniment nu a lipsit Donald Trump, care a venit însoțit de soția sa, Melania.

Pentru acest eveniment important Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albastră, pantofi roz și clutch în aceeași culoare.

Maurice Munteanu a comentat ținuta ei, explicând care sunt cele mai importante greșeli făcute de Carmen Iohannis:

„Apreciez paltonul negru cu guler din blană, deși privit din față nu are structura potrivită. Mânecile sunt prea lungi și prea largi, iar haina pare cu un număr mai mare. Există mantouri cu o croială impecabilă, care arată mult mai bine într-un context de, să spunem, seară – un exemplu ar fi cele de la Max Mara (nu, nu este reclamă, este doar o sugestie).

Chiar dacă accesoriile (pantofi, geantă) au o nuanță de roz pudrat, eșarfa pare mult prea primăvăratică, și mult prea deschisă la culoare pentru acest palton.

Rochia albastră urmărește aceeași linie fină, lady-like, care nu reușește să contureze, totuși, o imagine unitară, să aducă o semnătură stilistică. Din punct de vedere cromatic asocierea dintre albastru și roz pudrat reprezintă o greșeală.

Bref, o ținută care se vrea clasică, dar nu e.”

Citește și:
Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenți la recepția organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion