Loewe distribuie un model androgin in reclamele pentru colectia de toamna

Loewe distribuie un model androgin in reclamele pentru colectia de toamna, Mark Overnished fiind fotografiat de Steven Meisel.

Loewe distribuie un model androgin in reclamele pentru colectia de toamna

Mark Overnished este fotografiat de Steven Meisel in una din imaginile pentru campanie, care apare in aceasta saptamana la toate chioscurile de ziare din Paris.

Directorul creativ de la Loewe l-a distribuit pe Mark Overnisher in campania de publicitate pentru colectia sa de toamna, colectie care va aparea la peste 500 de chioschiuri de ziare din Paris, in timpul Saptamanei Modei pentru barbati din 19-25 ianuarie.

Casa de moda de lux spaniola ne ofera o privire de ansamblu asupra campaniei, structurata in trei fotografii care reprezinta trecutul, prezentul si viitorul.

Overnisher , care poarta o bluza de piele neagra si pantaloni cargo decupati, reprezinta viitorul. Modelul, accesorizat cu un cercel auriu supradimensionat de alama si bratari masive, a fost fotografiat de Steven Meisel in fata unei structuri concepute de Agentia M/M din Paris, care numara mai mult de 9000 de panglici de matase de culoarea carbunelui.

Intr- o alta imagine putem admira noua geanta tip bucket din piele de vitel castanie, care reprezinta prezentul. Geanta, care arata de parca a fost cufundata in vopsea aurie de silicon, se va pune imediat la vanzare in magazine si online.

Citeste si:
5 momente cool la Pitti Uomo

Trecutul este reprezentat de o imagine statica denumita Flori ( Noiembrie)' care face parte din o celectie de 12 fotografii color ale lui Meisel, inspirate de decoratoarea florala britanica Constance Spry. Seria este disponibila intr-o editie limitata in magazinele Loewe dar si online. La fel ca in sezoanele trecute, fotografiile vor fi expuse pe un panou in fata atelierului Loewe din Rue Bonaparte.

Text: Marilena Iordache
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion