InstaStyle: Nuanțe de bej

Una dintre cele mai populare, versatile și rafinate culori pentru acest sezon este, fără doar și poate, bejul. La asta s-au gândit și nenumărate fashioniste de pe Instagram, care l-au introdus inspirat în ținutele lor.

Dacă ar fi să adaptăm cuvintele Mirandei Priestly din Diavolul se îmbracă de la Prada referitoare la tendințele florale de primăvară, da, bejul nu este o culoare groundbreaking pentru acest anotimp. Dar este, cu siguranță, una pe care te poți baza pentru a crea ținute distinse, cu un touch clasic și pe care le poți combina cu ușurință cu nenumărate piese.

Prezențele cele mai cool din social media sunt, și ele, de aceeași părere, din moment ce au apelat la această nuanță, în cele mai diverse tonuri, pentru ținutele lor.

Un lucru se poate remarca imediat, și anume faptul că, pentru sezonul acesta, l-au combinat cu precădere cu alb, negru și maro și au renunțat aproape complet la bijuterii. Trenciul este, probabil, piesa cel mai des întâlnită în nuanțe de bej, dar pentru a te distinge îți recomand unul cu un croi mai aparte, statement.

Iar tricotajele reprezintă una dintre cele mai puternice tendințe ale sezonului, de aceea nu trebuie să-ți lipsească sub nici o formă din șifonier. Poartă-le în combinații cu piese basic sau clasice și vei obține look-uri cu care nu ai cum să dai greș.

Citește și:
De ce merită să investești în The Little Black Dress?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion