Gucci Resort 2018: Alessandro Michele, maestrul care rescrie istoria

Daca credeai ca Alessandro Michele nu se poate depasi pe sine insusi, te-ai inselat amarnic. Vu fiecare colectie Gucci, directorul creativ nu inceteaza sa surprinda si sa fascineze.

Gucci Resort 2018: Alessandro Michele, maestrul care rescrie istoria

Alessandro Michele isi consolideaza din ce in ce mai mult statutul la Gucci, necontenind sa creeze colectii si spectacole inovative, care aduc prestanta si popularitate brandului.

Pentru colectia Resort 2018, Alessandro Michele a reusit sa impleteasca perfect istoria brandului cu elemente contemporane, care fac din Gucci un brand adorat la momentul actual.
Colectia Gucci Resort 2018, intitulata „Antianatomy' a avut loc in Florenta, in orasul nativ al brandului, la Galeria Palatina a Palatului Pitti. Michele si-a propus sa readuca in discutie nucleul originii brandului Gucci, si a reusit sa faca acest lucru, rescriind istoria intr-un decor… plin de istorie!

Jared Leto, Dakota Johnson, Soko si Kirsten Dunst au fost doar cateva dintre celebritatile prezente in primul rand la spectacolul de moda.

Alessandro Michele a reusit sa aduca Renasterea in actualitate, cu rochiile inspirate din acea perioada, accesoriile pentru par sau prin intermediul bijuteriilor.

Citeste si:
Gucci lanseaza o colectie de… meme-uri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion