Graydon Carter, redactorul-sef Vanity Fair, se retrage dupa 25 de ani de activitate

Graydon Carter, in varsta de 68 de ani, se retrage din functia de redactor-sef al iconicei publicatii Vanity Fair, dupa 25 de ani de activitate.

Graydon Carter, redactorul-sef Vanity Fair, se retrage dupa 25 de ani de activitate

Graydon Carter, in varsta de 68 de ani, a anuntat joi ca se retrage din functia de redactor-sef al celebrei publicatii americane Vanity Fair.

Vanity Fair sub conducerea lui Graydon Carter este recunoscuta pentru petrecerile sale pline de glamour si celebritati deopotriva, petreceri care au reinviat vechiul Hollywood.

Graydon Carter mai este recunscut si pentru pozitia sa foarte puternica de opozitie fata de presedintele SUA, Donald Trump. De fapt, Carter a declarat ca era timpul de mai demult sa se retraga, dar ca a mai ramas vrand sa vada „spectacolul presedintiei lui Donald Trump”.

Desi Vanity Fair este o publicatie cunoscuta mai ales pentru petrecerile stralucitoare de dupa Oscaruri, este bine de stiut ca a realizat unele dintre cele mai valoroase anchete jurnalistice si unele dintre cele mai bune materiale scrise in domenii precum business-ul sau al analizelor stiristice.

Cu siguranta abia asteptam sa vedem care va fi viitorul acestei prestigioase publicatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion