A glimpse of Paris Fashion Week

Ionuț Iordache s-a aflat pentru prima oară la Săptămâna Modei de la Paris și am fost curioși să aflăm cum se vede cel mai important eveniment fashion al anului prin ochii unui fotograf care participă prima dată la o desfășurare de forțe de o asemenea anvergură.

Obiectiv, Ionuț ne-a spus că: „Am văzut că și în spatele unui asemenea eveniment de top stau tot niște oameni și de aici apar o grămadă de probleme și de greșeli: invitații trimise pe mail după ce a avut loc evenimentul, lumini prost poziționate, întârzieri destul de mari, chiar și de o oră'.

Ce l-a impresionat? „Mi-au placut mult locațiile alese pentru show-uri: biserici gotice, muzee, ambasade sau clădiri istorice'.

Când l-am întrebat care e atmosfera în oraș, am aflat că: „Dacă e să mă raportez la parizienii obișnuiți, deși e un eveniment de top, de nivel mondial, Paris Fashion Week trece aproape neobservat pentru francezul obișnuit. În afara de show-ul Dior, în cazul căruia s-a creat o adevărată nebunie pe străzile din jurul muzeului Rodin, la celelalte prezentări puteai trece prin fața locației fără să știi că se petrece ceva înăuntru.'

Intrați în galeria foto pentru a urmări fotografiile făcute de Ionuț Iordache la prezentările pentru colecțiile sezonului toamnă-iarnă 2019/2020 Guy Laroche și Manish Arora.

Citește și:
Best streetstyle looks @Săptămâna Modei de la Paris Fall/Winter 2019

Foto: Ionuț Iordache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion