Forum

adidas Originals lansează o nouă colecție pentru toamnă-iarnă 2021, numită Forum, care îi aplaudă pe cei care transformă abordarea cu mintea deschisă într-un mod de viață. Ei bine, află mai multe despre acestea dar și cum să le porți.

 Ei bine, iată că adidas a dat un suflu nou emblematicei siluete Forum și asta pentru a susține liderii culturali care redefinesc stilul de mâine. Pentru că în 2021 atitudinea contează mai mult decât orice, și colecția Forum se bazează pe filosofia mentalității unei atitudini lipsite de regrete dar și curajul de a experimenta!

Modelele Forum își găsesc originea în baschet dar astăzi, aceste piese nu mai sunt purtate doar de baschetbaliști ci și de artiști, muzicieni, designeri sau formatori de opinie, din simplul fapt că modelele Forum se potrivesc extrem de bine cu această nouă generație dar și cu spiritul ei liber.

Colecția Forum din acest sezon este inspirată de esența anilor 80, așadar emblematicul model a fost regândit în trei modele distincte însă fiecare respectă linia clasică a siluetei pe care o știm cu toții.

Iată și câteva sugestii despre cum să porți noile modele Forum care îți vor schimba nu numai atitudinea dar și styling-ul!

  1. 80 s

Poartă un pulover cu umeri supradimensionați și o fustă dreaptă dar micro mini cu unul dintre modelele adidas Originals Forum și vei căpăta un aer cool, relaxat și un pic sporty,  specific stilului avangardist berlinez.

     2. Costumul bărbătesc

Un costum masculin, supradimensionat, într-o nuanță pastelată va arăta mult mai stylish și mai modern cu o pereche de adidas Originals Forum decât cu orice pereche de pantofi clasici cu toc sau fără. Nu uita, îndrăznește și experiementează chiar și atunci când vine vorba despre propriul tău stil.

    3. JeansUn look total din denim este atemporal și mereu în tendințe. Alege o salopetă din această textură sau pur și simplu o cămașă și o pereche de pantaloni dar care să fie în nuanțe apropiate și asortează-le cu unul dintre noile modele Forum. Renunță la bijuterii sau alte accesorii, look-ul tău va fi suficient de puternic.

4. All blackNu există niciodată expresia „prea negru'. Negru este elegant, classy și glam. Dar dacă îți completezi ținuta „all black' cu una dintre perechile din noua colecție Forum, aceasta va căpăta un aer relaxat, dar va rămâne ultra stilată. Așadar exprimă-te liber și fii tu însăți și la capitolul styling.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion