CINEMA CLUB, o colecție-capsulă exclusivă semnată Zalando x Aspesi

Brand-ul Aspesi a colaborat cu Zalando, lansând la Săptămâna Modei de la Milano o colecție exclusivă, dedicată farmecului de necontestat al cinematografiei italiene.

Zalando ne-a obișnuit cu colaborări inedite și colecții speciale, iar de această dată am avut privilegiul să văd în premieră, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano, noua lor colecție-capsulă creată împreună cu brand-ul Aspesi, „Made in Italy”, dedicată cinematografiei italiene.

Zalando, una dintre cele mai importante platforme online de fashion și lifestyle din Europa, alături de Aspesi, brand-ul consacrat de origine italiană, pionier al pieselor vestimentare atemporale, lansează o colecție-capsulă exclusivă, creată în colaborare și dedicată cinematografiei italiene.

Inspirată de istoria cunoscutei case de modă Aspesi și de viziunea modernă a consumatorului de lux Zalando, colecția este realizată în Italia și cuprinde 16 piese unice, ce propun o abordare nouă a ținutelor utilitare. Reprezentând o fuziune a identității celor două brand-uri, colecția-capsulă include piese vestimentare iconice ale casei de modă, realizate din nailon și bumbac. Aceasta cuprinde atât cămăși și tricouri neutre din punct de vedere al genului, cât și piese complexe, precum jacheta de tip aviator și pantalonii cargo.

Colaborarea își găsește inspirația în reinterpretarea epocii de aur a culturii cinematografice pentru tinerii mileniali și reprezintă o scrisoare de dragoste pentru cinematografia italiană. Colecția se remarcă prin printurile unor scene celebre din capodoperele regizorilor italieni și explorează modul în care piesele vestimentare pot avea un rol narativ, de exprimare a identității, îmbinând iconografia cinematografică cu imprimarea pe nailon. Am putut admira toate aceste piese chiar în magazinul flasgship Aspesi din Milano și apoi, expuse și într-o galerie de artă într-un mod foarte creativ, și anume, fiecare piesă era prezentată între două geamuri de sticlă, astfel putând fi admirate scenele din filmele alese și imprimate pe piesele colecției.

„Această colecție capsulă este o continuare a parteneriatului nostru cu Aspesi. Prin aceasta, ne propunem să aprofundăm conexiunea pe care o avem cu consumatorii moderni de articole de lux, prin crearea unui produs exclusiv pentru Zalando, alături de un brand îndrăgit, ‘Made in Italy’. Această colecție, concepută în colaborare, propune un stil ‘effortless chic’ ce răspunde perfect stilului de viață modern al clienților noștri europeni. Prin colaborarea cu Aspesi, ne-am dorit să depășim granițele modei și să creăm o poveste unică, inspirată de momente culturale iconice, pe care să o sărbătorim în timpul Săptămânii Modei. Acest parteneriat este un exemplu excelent al modului în care putem colabora cu designeri și brand-uri de lux emblematice, într-un mod semnificativ”, a declarat Lena Sophie-Roeper, Director Designer și Lux la Zalando.

Pe scurt, Cinema Club a facut furori în lumea modei, jurnaliștii și influencerii au primit această colecție cu brațele deschise și sunt sigură că voi vedea piesele stilizate și purtate în foarte multe feluri creative.

Colecția-capsulă exclusivă Cinema Club Aspesi, concepută în colaborare cu Zalando, este disponibilă pe zalando.ro, începând cu 21 februarie.

Citește și:
Mic dicționar explicativ al trucurilor stilistice în noul sezon

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion