Eveniment in magazinul Louis Vuitton din Bucuresti: sosesc haine pentru barbati!

Louis Vuiiton este singurul brand de lux prezent in Romania prin magazinul propriu din Galeriile Marriott, fara francize sau intermediari. De 10 ani, romanii pot cumpara genti, pantofi si accesorii fara sa trebuiasca sa calatoreasca pentru asta.

Eveniment in magazinul Louis Vuitton din Bucuresti: sosesc haine pentru barbati!

In premiera insa, din 8 iunie vor sosi si haine, mai exact tinute pentru barbati: geci din piele, jeans, pantaloni casual, tricouri si camasi imprimate cu animale – motivul principal al colectiei vara 2017.

Africa si savana ei au fost insipratia principala pentru colectia de vara Louis Vuitton, directorul artistic Kim Jones al colectiilor pentru barbati petrecandu-si o parte din copilarie in Kenya si Botswana. La motivele africane (piele exotica, texturi bogate si imprimeuri cu girafe, tigri sau elefanti), designerul a adaugat influente London Punk astfel incat rezultatul este o serie de tinute moderne, decontractate si urbane.

Produsele de imbracaminte pentru barbati vor ramane la vanzare in magazinul Louis Vuitton din Galeriile Marriott pana pe 2 iulie, cand se incheie „caravana”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion