Colette, celebrul concept-store parizian, se inchide!

Cel mai cunoscut concept-store din Paris isi inchide portile, dupa 20 de ani de functionare.

Colette, cel mai special concept de moda din lume din ultimii 20 de ani, unde puteai vedea celebritati precum Rihanna, Kanye&Kim sau multi altii dar si cozi interminabile la casa in timpul saptamanilor modei, se inchide. Colette Roussaux, fondatoarea magazinului, a decis ca a ajuns la o varsta la care are nevoie de mai mult timp pentru sine, asa că 20 decembrie 2017 va fi ultima zi de existenta a faimosului Colette. Se pare ca magazinul Colette nu poate exista fara Colette Roussaux, cu toate ca fata acesteia, Sara Andelman se ocupa de afacaere in ultimii ani.

Saint Laurent va ocupa spatiul de pe strada Saint Honore 213 iar angajatii de la Colette vor ramane în continuare acolo. „Suntem mandri ca un brand cu o astfel de istorie precum Saint Laurent este interesat sa preia spatiul nostru, mai cu seama ca am colaborat atatia ani la rand, afirma unul dintre reprezentantii Colette. Tot acesta mai spune si ca „toate lucrurile bune se si sfarsesc.

Consumatorii de moda vor simti cu siguranta lipsa acestui spatiu avangardist dartorita mixului de piese uber cool cu piese super luxoase. Tot aici puteai manca cu cea mai gustoasa prajitura, puteai cumpara si cel mai traznit pix sau ultimul gadget aparut dar te puteai inspira si pentru cele mai spectaculoae styling-uri. Iar cand treceai pe langa vitrine, stateai cel putin 20 de minute ca sa poti admira cu adevarat 'operele de arta expuse acolo. Speram ca aceasta veste sa nu anunte sfarsitul unei epoci importante in moda.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion