Colectiile tinerilor designeri romani, disponibile la Band of Creators

10 branduri tinere si-au prezentat colectiile la evenimentul Band of Creators de luni seara, care a avut loc la World Trade Plaza. Iata ce ne-a placut noua.

Magazinul Band of Creators, care promoveaza si vinde creatii ale tinerilor designeri romani, a lansat seara trecuta 10 colectii intr-un show colectiv, recreand cu aceasta ocazie o Tara a Minunilor, un spatiu suprarealist in care brandurile sa isi poata prezenta munca.

Ana Maria Gal, pe care o cunosteam si o apreciam de pe bancile scolii de la Universitatea din Cluj, a venit de aceasta data cu tinute ceva mai cuminti, cu printuri florale inspirate de tehnica tapiseriei si cu forme geometrice sculptate in nuante de alb.

Dana Paun a propus pentru primavara aceasta cateva tinute urbane relaxate, foarte firesti si purtabile, care deja sunt marca tanarului ei brand, Aer Wear.

Brandul 109 a venit cu o colectie mai lasciva decat de obicei – chiar si numele, Baby Dont Hurt Me', s-a potrivit perfect pieselor pe jumatate amuzante si pe jumatate senzuale, dominate de decupaje, jartiere reinterpretate si culori stinse, care au alcatuit prezentarea.

Iar Alina Morar (o alta absolventa a Universitatii din Cluj) a luat cu asalt podiumul la finalul prezentarii cu o serie de tinute proaspete, dinamice si tineresti, care ne-au facut sa zambim si care ne-au amintit de ce ne-a placut si colectia de absolvire a Alinei, Cu cheia la gat'.

Colectiile noi se gasesc in showroom-ul Band of Creators din strada Benjamin Franklin numarul 14 – in spatele Ateneului Roman, sau pe www.bandofcreators.com.

Text: Ioana Ulmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion