Ce să NU porți la prima întâlnire

Prima întâlnire este extrem de importantă, la fel și modul în care ne prezentăm noi. Află ce să nu porți la o întâlnire atunci când vrei să impresionezi.

Știm că înainte de orice întâlnire te schimbi de zeci de ori și tot nu pleci încântată. De aceea ne-am decis să îți dăm câteva tipsuri folositoare despre ce să nu porți atunci când ieși pentru prima dată în oraș sau la o plimbare cu băiatul care îți place. Dar nu uita că indiferent ce vei purta, important este să ai încredere în tine.

1. Pălăria atipică

Evită pălăriile în general, dar mai ales una atipică inspirată din culturile asiatice. Chiar dacă este un accesoriu frumos, nu îl purta la prima întâlnire. Încearcă mai degrabă să îți faci coafura care îți stă cel mai bine și cu care te simți cel mai confortabil.

2. Sporty

Chiar dacă o ținută sporty, precum cea din imagine, este uber cool și o înțelege orice fashionista, un bărbat nu ar aprecia-o. Poți păstra bermudele negre din această ținută, însă asortează-le cu o cămașă albă și o pereche de kitten heels. Dar până la urmă, important este doar să te simți tu bine chiar dacă încalci regulile.

3. Sprâncene decolorate

Există un trend de beauty foarte cool care te face însă să arăți ciudat. Este vorba despre a-ți decolora sprâncenele, un lucru pe care nu te-aș sfătui să îl faci, mai ales când vrei să impresionezi un bărbat care nu este la current cu ultimele tendințe. Pe de altă parte, poate fi și un test, iar dacă ții la look-ul și partenerul tău nu te-ar mai invita la cea de-a doua întâlnire din acest motiv, este cu atât mai bine.

4. Rochia voluminoasă

O rochie voluminoasă, fie ea comodă, nu avantajează orice siluetă. Așa că, alege una care să îți scoată în evidență atuurile. Nu uita însă să nu combini rochiile micro mini cu tocuri prea înalte!

5. Mix & Match

Este un styling greu de realizat, dar și de digerat vizual. În loc să îți exersezi mixul de texturi & imprimeuri pentru o întâlnire, mai bine alegi o ținută pe care ai mai purtat-o și în care știi sigur că te-ai simțit în largul tău.

6. Retro look

Un look retro, cu o eșarfă purtată pe cap, este ideal pentru o ieșire în parc cu prietenele tale trendy & stylish, dar nu la o primă întâlnire cu un băiat pe care încă nu îl cunoști suficient. Poți păstra trenciul din această ținută, dar ar fi de preferat să îl asortezi cu o ținută all white.

7. Girlie

O ținută prea copilăroasă poate speria interlocutorul. Încearcă să fii sexy, stylish, spirited la prima ta întâlnire! Nu vei da greș dacă le bifezi pe toate trei!

8. Hippie

Fustele lungi, pălăriile cloche și mânecile evazate sunt elemente care nu ar trebui asociate în aceeași ținută. Cel puțin nu pentru un look pe care îl pregătești pentru o primă întâlnire. Ar fi prea multe elemente cu personalitate într-o singură ținută.

Citește și:
Top 8 costume de baie sub 200 lei, pentru vremuri mai bune

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion