Câteva sugestii pentru un 1 mai glorios – sau cum te îmbraci dacă chiar insiști să mergi la mare

Se pare că situația restricțiilor se va mai calma, și atunci trebuie să ne gândim și la cetățenele mânate de o neliniște estivală, care vor dori să etaleze niște ținute ofertante pe litoral.

Cea mai înțeleaptă abordare stilistică mi se pare cea definită de imprimeuri. Chiar dacă nu va fi vreme de plajă, o pălărie de la Charles Jeffrey Loverboy te va proteja de razele soarelui, te va face să pari și un pic misterioasă, dar și cool în același timp!

Să nu uităm salopeta din denim – practică & versatilă. Poate fi purtată cu saboți cu talpa din lemn și îmblăniți (e răcoare de 1 mai, țin minte din liceu) sau cu pantofi sport (cei de la A.P.C. mi se par o alegere reușită).

Topurile cu imprimeuri sau mesaje și hanoracele supradimensionate pot fi mixate cu ochelari cu lentile semi-transparente roz sau coliere bohoșic, cum ar fi cele de la Timeless Pearly.

Jeanșii decolorați și prespălați de la H&M, cu talie înaltă, se potrivesc la fix cu geanta supradimensionată din material textil, în care poți căra multe, foarte multe chestii, inclusiv un cățel (de talie mică).

Sper să te ajute propunerile mele și să ai apariție memorabilă pe litoral. Memorabilă, dar relaxată – e cel mai important!

Have fun și poartă mască!

Citește și:
Tendințe modă primăvară-vară 2021: Marele divan

Foto: PR, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion