Carouri vs. carouri – cum să porți cel mai cool trend al sezonului

Ce poate fi mai amuzat decât să porți o ținută full în carouri? Inspiră-te de la designerii tăi favoriți și compune-ți cel mai stylish outfit pentru această iarnă.

Pantaloni

Pantalonii în carouri sunt greu de purtat, esențial este să alegi un model care se potrivește siluetei tale și la fel de important este ca aceștia să nu fie prea strâmți. Poartă-i cu piese uni, clasice, cu tăieturi drepte.

Fuste

Fie că optezi pentru o fustă midi și un look retro à la Dior ori pentru una lungă și voluminoasă à la Gucci, aceasta este un must pentru acest sezon, dar nu numai.

Rochii

O rochie în carouri nu mai are nevoie de accesorii sau alte elemente. Ea va fi „vedeta”! Preferatele noastre sunt cele semnate Miu Miu sau Michael Kors.

Topuri

Dries Van Noten sau Louise Trotter, designerul Lacoste, au realizat straturi extrem de interesante suprapunând diverse forme de carouri. Creativitatea nu are limite când ai la dispoziție atâtea carouri!

Paltoane

Oversized, slim, retro sau masculine, paltoanele în carouri aduc oricând un plus din punct de vedere stilistic ținutei tale. Așadar, merită să studiezi ce model îți place și să investești într-unul.

Full look

Chiar dacă vorbim despre un taior în carouri (Miu Miu, Dior) ori despre un look compus din mai multe modele de carouri (Stella McCartney, Michael Kors), ideea este să nu te temi de acest styling ci să-l porți cu curaj, îți va da un plus de personalitate.

Citește și:
5 motive pentru care să porți culori puternice în acest sezon

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion