Bine-ai venit în mileniul trei! Dolce & Gabbana și-a prezentat gențile pe podium cu ajutorul… dronelor?!

Da, trăim deja în viitor.

Bine-ai venit în mileniul trei! Dolce & Gabbana și-a prezentat gențile pe podium cu ajutorul... dronelor?!

S-ar fi gândit cineva, acum o sută sau chiar cincizeci de ani, că un brand high fashion din anul 2018 își va prezenta gențile din colecția de toamnă-iarnă prin intermediul unor… drone?!

Ei bine, se pare că exact asta s-a întâmplat. Dolce & Gabbana a făcut un pas înainte, un pas pe care nimeni nu îl mai făcuse până acum, în ceea ce privește integrarea noilor tehnologii în prezentările de modă.

Show-ul Dolce & Gabbana de la Milano, din cadrul Săptămânii Modei, a lăsat spectatorii cu gura căscată. Se pare că, în deschiderea prezentării, o serie de drone au ieșit pe podium transportând genți de lux, din cea mai nouă colecție a brand-ului.

Invitații show-ului au trebuit să aștepte timp de 45 de minute pentru că spectacolul să înceapă, deoarece organizatorii trebuiau să se asigure că niciun dispozitiv wireless nu este deschis – acestea ar fi putut interfera cu semnalul dronelor.

După prezentarea inedită a accesoriilor, piesele vestimentare au fost purtate de… modele normale. La ce te așteptai, la roboți? Poate sezonul următor.


Aceasta s-ar putea să fie cea mai progresistă mișcare de la Alexander Mcqueen și proiecțiile digitale! Ce părere ai?

Citeste si:
Cum a fost la petrecerea Tommy Hilfiger din Milano: detalii din culise (GALERIE FOTO)

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion