7 idei despre cum să porți negrul în toiul verii

Nu te feri de negru chiar dacă se anunță zile caniculare. Negrul este stylish chiar și în toiul verii, atâta timp cât știi cum să îl asortezi și cum să îl stilizezi.

Știu persoane care vara nu poartă negru deoarece asociază această nuanță cu un alt sezon. Ei bine, în opinia mea, negrul este atât de versatil încât nu are sezonalitate și nici nu va ieși din modă absolut niciodată.

În plus, vine bine oricui, flatează orice siluetă și emană o eleganță care nu se compară cu nicio altă culoare.

Iată cum îți sugerăm noi să „exploatezi” negrul în timpul verii:

1. Minimalist

Poartă un top scurt și o fustă midi din mătase pentru o ținută de zi cu un aer ultra minimalist. Alege o pereche de papuci cu talpă joasă și nu mai adăuga niciun fel de accesorii. Astfel vei obține o ținută tipică anilor 90.

2. Elegant

Ca să nu fii prea elegantă într-o seară de vară în vacanța ta de pe malul mării, evită rochiile extravagante în favoarea unei salopete micro mini cu un volum puțin exagerat. Secretul este să nu te coafezi și să îți lași părul așa cum se aranjează după ce ieși din mare.

3. Decupaje

Decupajele arată spectaculos pe o rochie lungă, neagră și, în funcție de cum o accesorizezi, aceasta poate căpăta mai multe valențe: sporty, elegantă sau cool.

4. Salopeta

O salopetă fluidă, lungă, poate fi purtată chiar și la plajă atâta timp cât o mixezi cu un coș supradimensionat din paie și o pereche de ochelari de soare oversized.

5. Slipdress

Un slipdress negru este piesa ideală pentru valiza ta de vacanță. Ocupă puțin spațiu, o poți purta în timpul zilei cu o pereche de flip flops iar seara cu o pereche de sandale cu cristale.

6. Rochia maiou

Este comodă, foarte ușor de purtat dar și foarte stylish. Nu a prea lipsit de pe scena modei din simplul motiv că poate fi accesorizată foarte ușor și astfel îți poate schimba foarte repede „personalitatea.”

7. Sexy

Dacă alegi o ținută neagră, ultra sexy atunci trebuie să ai o atitudine foarte relaxată, care să fie în contrast cu ținuta. Încearcă să nu încarci un astfel de outfit cu alte elemente, ci să îl păstrezi cât mai simplu, punându-ți în evidență doar silueta.

Citește și:

Summer inspiration: Renée Perle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din fashion