24 de ore în izolare cu… Laura Mușuroaea

În fiecare zi o vedetă sau un influencer îți spune cum își petrece o zi în izolare cu tips-urile sale personale & idei de pus în aplicare.

Laura Mușuroaea, beauty influencer, ne sugerează să ne găsim un „nou normal” și să ne păstrăm echilibrul în această perioadă critică.

1. La ce oră te trezești dimineața?

În jur de 06:30-07:00, în funcție de zi. Îmi place să îmi încep ziua devreme, să am timp să fac cât mai multe lucruri.

2. Care este ritualul tău de beauty?

Este fix același ca până acum: spălat pe față, serum, cremă, spf, iar apoi machiajul pe care doresc să mi-l aplic pentru ziua respectivă. Faptul că stăm în casă nu înseamnă că ne îngrijim mai puțin, că stăm nearanjate, nepieptănate sau toată ziua în pijama. Eu una nu cred în așa ceva. În fiecare dimineață mă pregătesc și mă aranjez exact ca pentru „serviciu”, mă îmbrac frumos, mă parfumez. Consider că ține de respectul de sine.

3. Cum arată programul tău într-o zi de stat acasă?

Mă trezesc, îi dau de mâncare lui Matti (băiețelul meu), apoi fac aproximativ 40 de minute de sport, iau micul dejun și încep să lucrez. În unele zile filmez pentru YouTube, în altele fac poze. Printre toate acestea strecor gătitul și jucatul cu Matti, cel puțin două ore înainte să îl punem în pat. Deși stăm acasă, nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

4. Care este meniul tău favorit homemade?

În acest moment îmi place foarte mult să gătesc legume în stil indian. Dar încerc pe cât posibil să mâncăm cât mai multe legume, cât mai variate.

5. Care sunt cărțile tale preferate pentru această perioadă?

Momentan citesc Creativitatea de Osho. Urmează cărți de Brene Brown și Haruki Murakami.

6. Spune-ne trei filme pe care ni le recomanzi.

Hmmm.. filme ziceți… pai ar fi Minimalism, Darkest Hour și Marriage Story.

7. Asculți muzică sau îți place să fie liniște în casă?

Îmi place foarte mult să ascult muzică, dar din păcate nu prea reușesc deorece atunci când editez materiale trebuie să fiu atentă la sunetul din video-uri. Așa că ascult în duș, seara sau când scriu un text.

8. Care este ținuta ta favorită de stat în casă?

Acum pentru că încă este răcoare port jeanși și o bluză lejeră sau o cămașă. Dar abia aștept să se încălzească să pot purta rochii.

9. Care sunt canalele de socializare pe care le folosești pentru a vorbi cu prietenii tăi în izolare?

Instagram și WhatsApp sau chiar FaceTime.

10. Cu cine vorbești cel mai des la telefon?

Cu PR-ul meu, Maia. Îmi este și prietenă foarte bună și zilnic discutăm noi aspecte, gândim strategii, punem idei în aplicare.

11. Care este contul de Instagram care ți se pare cel mai relevant acum?

Mi se pare greu de menționat unul singur pentru că sunt multe conturi relevante astăzi. Eu încerc să urmăresc în continuare conturi care să mă inspire și așa am ajuns să urmăresc foarte mulți fotografi și videografi. Printre preferații mei se numără Peter Mckinnon, City Ports, Kelby Reck.

12. Care sunt site-urile, canalale TV sau ziarele online de unde îți iei informația de ultimă oră?

În general intru doar pe Mediafax și pe pagina de Facebook DSP. Atât. Încerc să limitez știrile cu care sunt bombardată, pentru că pentru a face trafic în perioada aceasta, presa scrie încontinuu, de câte 17-18 ori pe zi tot felul de știri pe care dacă le citești, iți pot da o ușoară stare de panică.

13. Care este momentul tău favorit din zi?

Cu siguranță momentul în care încep să îmi pregătesc următorul video pentru YouTube.

14. Ce îți lipsește cel mai mult în izolare?

Diversitatea în muncă. Mie îmi place foarte mult să fac lucruri diferite în fiecare zi, și, de aceea mi-am și deschis propria firmă de producție video, pentru a putea lucra la proiecte cât mai diverse, nu doar pe partea de beauty. Momentan filmările sunt suspendate, așa că îmi lipsește foarte mult această diversitate. Și, desigur, călătoritul.

15. Ai câteva tips-uri pe care le putem pune și noi în aplicare?

Concentrați-vă pe o rutină, căutați-vă un nou normal. Gătiți sănătos, mâncați echilibrat, beți apă, dormiți cât trebuie. Nu suntem în vacantă, muncim de acasă și trebuie să ne găsim soluții adaptate acestei perioade.

16. Un mesaj pentru fanii tăi?

Probabil că v-ați aștepta să dau un mesaj exagerat de pozitiv, dar, deși sunt foarte optimistă ca persoană, îmi place să fiu ancorată și în realitate. Eu sincer cred că majoritatea dintre noi ne vom întâlni cu acest virus. Se poate întâmpla oricând, așa că mă pregătesc și fizic și mental pentru a accepta această situație. Și vă zic și vouă: gândiți-vă ce puteți face astăzi, ca mâine să fiți mai pregătiți.

Fun quiz:

1. Câine sau pisică? Câine
2. Beatles sau Rolling Stones? Rolling Stones
3. Flip-flops sau sneakers? Sneakers
4. Yoga sau sport? Sport
5. Cafea sau ceai? Cafea
6. Filme sau seriale? Filme

Citește și:
24 de ore în izolare cu… Ada Condeescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion