Un nou ritual revolutionar de îngrijire a pielii pe bază de uleiuri!

Descoperă puterea uleiurilor esențiale întregită într-o gamă de îngrijire a pielii cu efecte senzaționale! Nutri Gold Ulei Extraordinar, cu cele două produse – ulei de față și cremă ulei, îți mângâie pielea, oferindu-i o hrănire completă și alungând instantaneu semnele oboselii.

Un nou ritual revolutionar de îngrijire a pielii pe bază de uleiuri!

În timp, pielea își pierde elasticitatea și luminozitatea naturală, părând ternă și îmbătrânită. Miracolul Nutri Gold Ulei Extraordinar se remarcă datorită efectelor vizibile încă de la prima aplicare a cremei și a uleiului de față: tenul este hrănit în profunzime și radiază de sănătate.

Beneficiile produselor Nutri Gold Ulei Extraordinar rezidă în cele 16 uleiuri naturale pe care le conțin: uleiurile esențiale (rozmarin și lavandă) ce sunt sursă importantă de anti-oxidanți, având totodată proprietăți anti-îmbătrânire; uleiul de măceșe și de argan conferă hidratare, în vreme de iasomia albă are efect anti-oxidant și anti-inflamator.

Pe lângă hidratarea intensă și senzația de relaxare pe care le capeți atunci când folosești unul dintre produsele Nutri Gold Ulei Extraordinar, te bucuri de un parfum extraordinar, datorită uleiurilor naturale din componența lor. În plus, textura lejeră, catifelată și non-grasă face ca produselor din această gamă să fie potrivită oricărui tip de ten. Nutri Gold Ulei Extraordinar transformă ritualul de îngrijire în momentul perfect al zilei!

Convinge-te singură de efectul magic pe care produsele Nutri Gold Ulei Extraordinar îl au asupra pielii tale!

Descoperă numeroasele modalități de folosire ale produselor Nutri Gold Ulei Extraordinar pe www.nutrigoldulei.ro .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty