Trucul simplu pentru alegerea nuantei perfecte de lac de unghii nude

Nuanta perfecta de lac de unghii nude poate fi aproape imposibil de gasit, dar, din fericire, avem un pentru tine un truc simplu care sa te ajute.

Trucul simplu pentru alegerea nuantei perfecte de lac de unghii nude

Exista putine femei care sa nu iubeasca sa isi aplice pe unghii o nuanta superba de nude, neutra, clasica si eleganta. Dar cate dintre noi stim exact cum sa alegem culoarea perfecta pentru noi, in functie de tonul pielii?

Ei bine, daca te afli si tu din cand in cand intr-o asemenea incurcatura, tot ce trebuie sa iti amintesti este acest truc simplu: identifica-ti tonul pielii in primul si in primul rand.

Alegerea nuantei perfecte de lac de unghii nude seamana foarte mult cu cautarea nuantei perfecte de fond de ten. Cel mai important sfat, in ambele cazuri, este sa iti identifici corect subtonul pielii.

Daca venele tale, cele care se vad prin piele, sunt de culoare albastra, atunci ai un subton rece al pielii. Daca sunt verzi, totusi, atunci ai un subton cald.

Subtonurilor reci li se potrivesc nuante de nude care contin si o mica doza de roz, deci un nude mai rozaliu, pe cand celor calde li se recomanda totusi sa evite nuantele de nude cu nuante de galben.

Femeilor cu piele olive li se recomanda un nude spre beige, care le va complimenta nuanta pielii.

Insa cel mai repede poti observa daca o nuanta de nude ti se potriveste sau nu uitandu-te la patul unghiei. Daca nuantele sunt asemanatoare, atunci ai gasit culoarea perfecta!

Citeste si:
TEST: Care este culoarea perfecta de lac de unghii pentru tine?

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty