Tratamente pentru un par stralucitor

Pun pariu ca-ti doresti un par cu reflexe luminoase, de oglinda. ELLE iti recomanda cinci tratamente pentru cosite stralucitoare!

Tratamente pentru un par stralucitor

Glossy hair

Ce este: Serviciul de Glossing este un tratament profesional fara amoniac ce infuzeaza o extra-doza de hidratare si luciu firului de par. Produsul are consistenta unui gel incolor cu parfum floral-fructat si se aplica in combinatie cu un ingredient special cu rol de activare a agentilor de hidratare si stralucire. Actioneaza timp de 20 de minute si se fixeaza profund in structura firului de par, construind o bariera de protectie impotriva factorilor externi. Procedeul nu modifica nuanta parului, insa ii ofera o stralucire ireala care dureaza pina la trei saptamini.
Detalii: 100 lei/20 de minute.
Unde: In saloanele Keune, www.keune.ro.

Shine on!

Ce este: Cellophanes Colorizing Gloss este un tratament nuantator fara amoniac de la Sebastian Professional ce ofera stralucire intensa datorita compozitiei pe baza de extract de plante ce hidrateaza firul de par, efect ce dureaza intre patru si sase saptamini. Dupa ce se spala parul cu samponul Sebastian Light, se usuca in proportie de 75%, iar apoi se aplica nuantatorul intr-un ton cit mai apropiat de culoarea initiala. Tratamentul actioneaza intre 10 si 40 de minute, in functie de intensitatea nuantei dorite.
Detalii: 100 lei/50 de minute.
Unde: Salon Blondi, www.blondi.ro.

Reparare In 4 pasi

Ce este: Sistemul de reparare K-Pack in patru pasi de la Joico reconstruieste toate tipurile de par si ofera o stralucire specifica fibrei capilare sanatoase. Primul pas este constituit dintr-un tratament intens de purificare, apoi urmeaz` acidifierea ce are rolul de a inchide cuticula, astfel sporind rezistenta firului la rupere. Pasul trei reconstruieste structura fibrei capilare dinspre interior spre exterior, iar ultimul pas desavirseste toate aceste procese cu un tratament intens pentru str`lucire.
Detalii: 60 de lei/30 minute.
Unde: Salon Boutique Moni’s Line, www.monisline.ro.

Fibra optica

Ce este: Tratamentul Pixelist de la Kérastase Reflection asociaza doua dintre cele mai performante tehnologii (Sistemul Fibrionic si Ionium) ce amplifica luciul parului colorat si repara fibra capilara. Se aplica pe parul spalat cu sampon Kérastase, iar in timpul actiunii fiolei Pixelist, o multitudine de ingrediente micro-luminiscente patrund in interiorul firului de par, conferindu-i reflexe stralucitoare si un efect de fibra optica. Dupa clatire parul se spala din nou si se trateaza cu o masca Kérastase adaptata tipului de par.
Detalii: 200 de lei/25 minute.
Unde: Saloanele Centro Donna,  www.centrodonna.ro.

Suplete si stralucire

Ce este: Powerdose Absolut Repair de la L’Oréal Professionnel este un tratament care hidrateaza si repara fibra capilara in profunzime. Se aplica pe parul umed, proaspat spalat, si se tine in jur de 15 minute sub un prosop cald ce amplifica actiunea fiolei de tratament. Dupa clatire se aplica Mythic Oil pe toata lungimea firului de par. Acest serum ofera parului suplete si stralucire. Procedura include spalare, tratament, aplicare Mythic Oil si coafat.
Detalii: 125 lei/60 de minute.
Unde: Salon Beauty District,  www.beautydistrict.ro.

Lavinia Gogu
Foto: Imaxtree

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty