Tratamente de infrumusetare pentru un look de vedeta

Nu ai nevoie de pretexte pentru a testa cele mai decadente terapii spa sau tratamente de infrumusetare, de una singura, cu el sau… pentru el.

Tratamente de infrumusetare pentru un look de vedeta

Ritual exotic

Ce este: Exotic Romance e un ritual aromatic ce te invaluie in miresme de levantica, cocos, trandafir si vanilie. Corpul este curatat de celulele moarte cu ajutorul unui exfoliant pe baza de extracte naturale din cocos, apoi urmeaza o masca faciala si corporala inmiresmata de petale de trandafiri si patchouli, o formula ce combate efectele imbatranirii. Dupa indepartarea tratamentului urmeaza un masaj relaxant, ce iti va rasfata toate simturile, oferindu-ti o piele regenerata, tonifiata si hidratata.
Detalii: 320 lei / 135 de minute.
Unde: Ida Spa, www.idaspa.ro.

Elibereaza tensiunea!

Ce este: Aromatic Moor Tension Relief Wrap e tratamentul ideal in caz ca ai alergat prea mult pentru silueta, la propriu, sau pur si simplu te-ai extenuat la sala si ai nevoie de o recuperare miraculoasa, deoarece trateaza febra musculara si contracturile. Terapia corporala de relaxare musculara foloseste sarea aromatica pentru realizarea unei exfolieri profunde, dupa care se aplica Aromatic Moor, un namol vulcanic foarte bogat in vitamine, minerale, enzime si antibiotice naturale ce au un efect de relaxare a muschilor incordati. Mai mult, stimuleaza circulatia sangvina si iti ofera o stare de detensionare generala.
Detalii: 225 lei / 50 de minute.
Unde: Orhideea Spa, www.orhideeaspa.ro.

Impreuna, la Ritz!

Ce este: Voyage Ritz Tandem e un ritual in cuplu ce isi propune sa va ofere, atat tie, cat si partenerului tau, o experienta spa de neuitat, pe care sa o traiti impreuna. Rasfatul debuteaza cu un pahar de sampanie sau bautura-semnatura a centrului spa (daca nu se doreste alcool). Apoi se incepe terapia propriu-zisa, cu un ritual pentru maini si picioare ce are ca scop hidratarea si parfumarea pielii. Urmatorul pas e un masaj decadent, pentru relaxarea trupului si a sufletului.
Detalii: 289 lei / 75 de minute.
Unde: Spa dOr, www.spador.ro

So hot!

Ce este: Hot Stone Body Lux Therapy e o procedura ce combina masajul personalizat, realizat cu uleiuri esentiale, si beneficiile rocilor vulcanice (datorita structurii din lava, sunt capabile sa inmagazineze si sa pastreze caldura). Se plaseaza rocile la nivelul punctelor ce corespund centrilor energetici ai corpului, iar acestea, datorita caldurii degajate, imbunatatesc circulatia, calmeaza sistemul nervos si stimuleaza drenajul limfatic. Dupa ce corpul se detensioneaza, terapeutul poate realiza un masaj profund si eficient.
Detalii: 200 lei / 90 de minute.
Unde: Centro Donna Spa, www.spa.centrodonna.ro.

Remodelarea corpului

Ce este: Beautytek e un aparat destinat tratamentelor estetice care foloseste o tehnologie cibernetica inovatoare, ce poate citi distributia alterata a unui tesut celular viu, prin intermediul electrozilor transcutanati. Practic, e ca un radar care intercepteaza, apoi analizeaza si determina un tratament personalizat in timp real, ce stimuleaza corpul sa isi remedieze probleme precum celulita, tonifica musculatura si netezeste vergeturile si cicatricile. Pentru a avea rezultate palpabile, acest tratament se face in cura, iar numarul de sedinte e recomandat de specialist. De exemplu, pentru zona soldurilor, rezultatele pot deveni vizibile dupa cateva tratamente, insa organismul dicteaza rezultatele.
Detalii: 450 lei / 60 minute.
Unde: Armonia Center, www.armoniacenter.com

Text: Lavinia Gogu
Foto: Spa Woman from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty