Ten luminos: 10 tuse iscusite, pentru un machiaj radios

Pentru un ten luminos, incearca aceste formule, care nu dau gres! Cum iluminatoarele sunt produse indispensabile in trusa de machiaj, iti dezvaluim cateva dintre cele mai performante.

Cine nu isi doreste un ten luminos? Indiferent ca e vorba de intreaga fata sau doar de anumite zone cheie – varful pometilor, arcade sau arcul lui Cupidon –, iluminatorul joaca un rol esential in machiajul zilnic. Iluminatoarele ne ajuta sa aratam mai bine, prin simplul fapt ca acestea, indiferent de forma lor de prezentare, reflecta lumina si netezesc trasaturile, oferind fetei un aspect mai proaspat si mai tanar.

Iluminatoarele pot fi de mai multe feluri: solide, lichide, cremoase, sub forma de creion sau gel pentru zona ochilor si, mai nou, sub forma de baton.

Ten luminos: pasii corecti

Cand pielea este terna, cateva straturi fine de machiaj ajuta! Iti dam trei ponturi:

  • pentru ca machiajul sa reziste cat mai mult, aplica o baza iluminatoare pe intreaga fata, inainte de fondul de ten.
  • apoi, alege un fond de ten anti-aging, in special daca ai tenul matur sau obosit. Ingredientele specifice acestui tip de fond de ten (de exemplu, acidul hialuronic) imbunatatesc textura pielii si anuleaza aspectul tern.
  • dupa fondul de ten, aplica un pic de iluminator (nu exagera!) sub forma de creion sau baton, doar in anumite zone-cheie: arcade, varful pometilor, barbie, zona tamplelor.

Pentru un ten normal, care are nevoie doar de un strop de lumina (18-25 de ani):

  • aplica o baza de machiaj (imbunatateste rezistenta), urmata de un fond de ten hidratant si, la final, o tusa de iluminator, acolo unde este necesar.

FOTO: Imaxtree, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty