(P) Trimmerele Panasonic, un cadou practic pentru orice bărbat. Fii pe fază și oferă-le tu de Paște!

(P) Trimmerele Panasonic, un cadou practic pentru orice bărbat. Fii pe fază și oferă-le tu de Paște!

Au trecut vremurile în care aspectul fizic neîngrijit era o marcă a masculinității. În prezent, ceea ce contează este ca bărbatul tău să se simtă bine în corpul său acordându-i atenție și folosind instrumentele potrivite. Iar cum în orice ritual de îngrijire, o atenție deosebită este acordată chipului, Panasonic a venit în întâmpinarea acestei nevoi și a creat trimmerele multifuncționale, ideale pentru bărbatul secolului XXI.

Trimmerele Panasonic nu sunt potrivite doar pentru iubitul sau soțul tău, ci reprezintă și un cadou practic pentru alți bărbați din viața ta, fie el prietenul cel mai bun, tatăl sau un unchi drag. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, fă-le un cadou practic și care să îi bucure!

Panasonic știe cât de dificil le poate fi bărbaților să se mențină în formă, să aleagă ținutele potrivite și pentru o întâlnire de afaceri și pentru o ieșire la film cu iubita și mai ales înțelege nevoia de a își îngriji părul cu atenție. De aceea, a decis să creeze pentru toți bărbații preocupați de aspectul lor trimmerele multifuncționale, pentru bărbierit, tuns și aranjat – ER-GD60, ER-GD50 și ER-GK60.

Multifuncționalitate într-un design ergonomic

A devenit deja un clișeu, dar secolul XXI este unul al vitezei și această stare de fapt se resimte la nivel individual, astfel că deseori ne trezim renunțând tocmai la acele activități care ne dau o stare de bine și care ne cresc stima de sine. Pentru a-și păstra aspectul îngrijit chiar și atunci când sunt în criză de timp, bărbații din viața noastră pot folosi cu încredere trimmerele Panasonic.

Trimmerul ER-GD60 cu accesoriu pieptene pentru setarea lungimii în 20 de trepte garantează tăierea precisă, în detaliu, a bărbii. De asemenea, lama lată de 30 de mm permite îndepărtarea cu ușurință a firelor de păr, chiar și pe pielea uscată. Designul în formă de „I' asigură un bărbierit ușor și exact, cu o manevrare facilă.

Mașina de tuns și ras cu trei funcții, ER-GD50, este ideală pentru trasarea mărginilor bărbii cu o tăiere precisă. Trimmerul este ergonomic, poate fi folosit și pe pielea uscată și vine cu un accesoriu de ajustare a lungimii pentru o tundere perfectă și ușoară la lungimea dorită.

Trimmerul ER-GK60 vine în întâmpinarea bărbaților care doresc un aparat de ras multifuncțional, ce permite și tunderea părului corporal, în special a zonelor sensibile. Lama fixă cu margine lată, de protecție, prinde eficient firele de păr, împiedicând iritarea pielii. De asemenea, lama de 0,1 mm garantează un bărbierit neted, aparatul putând fi utilizat și pentru îndepărtarea părului de pe corp, fără să fie nevoie de spumă de ras. Trimmerul este însoțit de un accesoriu pentru zone sensibile.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty