(P) REKZE Laboratories, o line unica si inovatoare impotriva caderii parului

(P) REKZE Laboratories, o line unica si inovatoare impotriva caderii parului

Pielea scalpului are nevoie de o atentie speciala cand vine vorba de tratarea caderii parului si mentinerea unui par sanatos. Aerul uscat sau prea rece, poluarea, praful, transpiratia sunt factori care pot cauza iritatii, mancarimi si alte afectiuni ale scalpului care pot fi urmate de caderea parului in exces. Pe cat de importanta este, pe atat ingrijirea scalpului este de multe ori trecuta cu vederea.

x2

Specialistii de la REKZE Laboratories au creat un produs unic pentru scalp si par astfel incat sa usureze ingrijirea acestora chiar si in momentele zilei cand acest lucru pare imposibil de realizat. Servetele umede tratament 28 de la REKZE Laboratories sunt solutia rapida si eficienta pentru a pastra scalpul si parul curate si cu un miros placut indiferent daca te afli la birou, in vacanta sau pur si simplu pe drum spre o intalnire importanta.

x1

Atunci cand scalpul nu mai prezinta conditiile optime pentru sustinerea unei cresteri sanatoase a parului, acesta isi pierde din vitalitate si stralucire ca apoi sa devina aspru si casant si chiar sa cada intr-un mod excesiv. Pentru ca este foarte sensibila, scalpul are nevoie de o atentie speciala. De aceea servetelele umede 28 de la REKZE Laboratories au fost astfel create pentru a hrani si curata scalpul, elimina senzatia de mancarime si oferi parului un miros placut pe toata durata zilei, in acelasi timp hranind scalpul si foliculii de par. Servetele umede 28 sunt singurele de pe piata create special impotriva caderii parului putand fi folosite zilnic, atat de femei, cat si de barbati.

x

Pentru ca mentinerea unui scalp curat si sanatos este foarte importanta in special in tratarea caderii parului si stimularea cresterii acestuia, servetelele umede 28 de la REKZE Laboratories sunt ideale pentru a fi folosite pe toata durata zilei, ori de cate ori o curatare in profunzime nu este posibila. Acestea ajuta la reducerea caderii parului cauzata de slabirea firelor de par, dar si la intarirea foliculilor si diminuarea deteriorarii cuticulelor. Servetelele umede pentru scalp 28 completeaza linia REKZE Laboratories impotriva caderii parului  si pentru stimularea cresterii acestuia care include si samponul 63, balsamul 43 si serul 24.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty