(P) Noi parfumuri irezistibile Maison Francis Kurkdjian

OUD Silk Mood și OUD extrait de parfum de la Maison Francis Kurkdjian sunt parfumurile care te vor cuceri în această primăvară.

(P) Noi parfumuri irezistibile Maison Francis Kurkdjian

OUD Silk Mood

Îmbinarea suavă dintre Orient și Occident: O invitație pentru a descoperi senzația „mătăsoasă' conferită de către încântătorul OUD. O compoziție senzuală, inspirată din „țesături' și lemn de oud, unul dintre cele mai scumpe ingrediente ale lumii.

Evocând atingerea delicată a mătăsii, aromele compoziției OUD silk mood devin prețioase, asemenea notelor de absolu de trandafir din Bulgaria, bergamotă din Calabria, papirus și mușețel albastru, conturând atingerile elegante ale lemnului de Oud din Laos. Fascinant și plin de contraste ca o eșarfă de mătase în culori sălbatice, „starea” fină OUD eau de parfum se desfășoară într-un mod aerisit și senzual.

OUD Extrait de parfum

O compoziție bogată născută din nisip, vânt și aur, creată cu eleganța supremă a lemnului de oud din Laos și uleiuri esențiale de lemn de cedru Atlas, elemi din Filipine și patchouli din Indonezia.
Un tribut adus rafinamentului parfumeriei franțuzești și magiei nopților Arabiei.

Din Orient, lemnul de oud conduce la mister și senzualitate. Din Laos, puritate și rafinament. Interpretarea extractului de parfum este construită în jurul oud-ului, un ingredient elegant, prețios și rar. Acorduri fine de mosc și vanilie dezvăluie o armonie de arome condimentate.

Parfumurile sunt disponibile în magazinele Beautik Haute Parfumerie și pe www.beautik.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty