(P) INFRAFITX, o tehnologie inovatoare de infrumusetare

Ne apropiem de sezonul costumelor de baie si toate ne dorim sa aratam perfect. Si parca nici dietele, nici cosmetice nu ne ajuta sa obtinem silueta la care visam. Noi va recomandam InfrafitX, o tehnologie unica in lume, brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

(P) INFRAFITX, o tehnologie inovatoare de infrumusetare

INFRAFITX este unica terapie la momentul actual, care actioneaza asupra metabolismului de baza, pe care il accelereaza, reeduca' si reprogrameaza' , determinandu-l sa aiba o eficienta mult mai mare in utilizarea grasimilor ca sursa primara de energie. Tendinta de acumulare fiind inversata.

Sistemul InfrafitX a fost brevetat si patentat in industria medicala din SUA in 1998. In UE si Australia si-a obtinut brevetele si patentele in ianuarie 2012. Romania este a cincea din UE care a preluat franciza InfrafitX in noiembrie 2012.

In timpul tratamentului hipotalamusul, centrul cerebral principal in controlul senzatiei de foame, metabolismului si reglarii termice, primeste mesajul ca exista mai multa grasime in corp decat in realitate. In acest fel se accelereaza metabolismul, ca raspuns fiziologic de adaptare de la un tratament la altul si creste consumul caloric al organismului.

Este unicul sistem care poate educa' metabolismul sa consume depozitele de grasime in cele 24 ore, atat in starea de repaus cat si in timpul somnului, nu doar pe parcursul tratamentului si unicul in timpul caruia se utilizeaza ca si combustibil grasimea in locul zaharului, ca atare nu se produce acid lactic, iar activitatea fizica devine usoara.

Efectele tratamentului:

  1. Accelereaza metabolismul ceea ce duce la scaderea in greutate si mai ales in centimetri.
  2. Tonifiaza si intareste muschii, imbunatateste aspectul fizic si elimina celulita complet
  3. Energizeaza maxim organismul pentru ca grasimea este transformata in energie proprie, ca atare nu este metabolizata prin ficat.
  4. Accelereaza procesele anti-aging si detox pentru ca frecventa cardiaca constanta, respiratia si fluxul sanguin (datorate unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic si reglate electronic in inaltime-inclinare-distanta) si actiunea razelor infrarosii apropiate informate si biosincronizate incalzesc in profunzime tesutul adipos subcutanat, il curata si reduc retentia hidrica.Activandu-se procesul de detox al tesutului adipos subcutanat, el poate fi ulterior mult mai usor metabolizat.
  5. Schimba starea de spirit si reduce considerabil stresul pentru ca imbunatateste sistemul endocrin si nivelurile de endorfina, serotonina si melatonina (substantele fericirii'), care se traduc prin stare emotiva pozitiva ,reglarea ciclulu somn-trezire (insomnia devine istorie), si reducerea apetitului pentru mancare si mai ales pentru carbohidrati.
  6. Ajuta in cazul durerilor articulare pana la eliminarea lor definitiva datorita actiunii razelor infrarosii informate

Timpul necesar adaptarii corpului la tratamentul INFRAFITX si remarcarea rezultatelor pot varia de la o persoana la alta, pe baza caracteristicilor fizice si metabolice ale fiecarui individ.infrafitx_mic

Primele 10 sesiuni InfrafitX sunt obligatorii si distanta dintre tratamente trebuie sa fie de doua zile.

Acest prim ciclu de tratament actioneaza ca un boost' asupra metabolismului. Mesajele constante transmise din doua in doua zile organismului prin expunerea la razele infrarosii informate determina metabolismul sa cedeze' si sa urmeze informatia primita. Motivul pentru care distanta nu trebuie sa fie mai mare de 2 zile intre tratamente se datoreaza faptului ca informatia primita in timpul tratamentului este eliminata automat de organism in 48 de ore prin propriile procese de detoxifiere.

Lipsa energiei, insomnia, durerile articulare, apetitul pentru fast-food', dar si kilogramele nedorite si centimetri in plus devin amintire. Si totul se intampla intr-un mod placut si intr-o atmosfera mai mult decat relaxanta.

Fiecare sedinta InfrafitX include cadou cate o sedinta sauna infra-rosu, Power plate si power jet hidro-masaj. Toate aceste servicii aditionale ajuta la atingerea obiectivului final, o silueta de vis!

Poti merge cu incredere la Centrul Infrafit deoarece are program zilnic, inclusiv duminica, in intervalul orar 07:00-00:00 iar datorita organizarii fara repros discretia este maxima. Aici gasesti nu numai doar infrafitX, dar si sauna infra-rosu, power plate, masaj (anti celulita, reflexo, drenaj limfatic si terapeutic) si hidromasaj iar toate produsele folosite sunt organice.

In acest centru elegant, localizat in centrul Bucurestiului (Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr 6 – strada Polona), vei intalni, o data pe saptamana, un doctor specialist care ofera consiliere pe parte de nutritie. Datorita parteneriatului cu clinica Provita, centrul Infrafit ofera tuturor clientilor programari ‘first in line’ si discount la orice procedura medicala si estetica existente in clinica.

Centrul Infrafit
www.infrafit.ro
0754890153
0212116565
Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr 6 (Polona)

Foto: Woman with measure tape from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty