(P) Giorgio Armani Sì Eau de Parfum Fiori, o nouă experiență olfactivă

Sì este omagiul adus de Giorgio Armani feminității moderne, o declarație de libertate, dragoste și viață trăită la intensitate maximă.

(P) Giorgio Armani Sì Eau de Parfum Fiori, o nouă experiență olfactivă

Creat de parfumierul Julie Massé (MANE), noul Giorgio Armani Sì Eau de Parfum Fiori reinterpretează tema parfumului ciprat lansat în 2013, cu ajutorul irezistibilei flori de Neroli.

Notele de top de mandarină verde și coacăze negre – ingredientul semnătură al parfumurilor Sì – se îmbină armonios cu notele de bază de vanilie și mosc alb, iar rezultatul este un parfum atât simplu, cât și complex, feminin și îndrăzneț.

Designul distinct al sticlei de parfum Sì rămâne neschimbat, însă de această dată combină într-o armonie perfectă transpareța sticlei, negrul intens al capacului și o delicată nuanță de roz.

Sì este mai mult decât un parfum, este o stare de spirit, așa cum subliniază chiar celebrul Giorgio Armani: „Sì este omagiul meu adus feminității moderne, o combinație irezistibilă de grație, putere și spirit liber”.

Talentata actriță Cate Blanchett este ambasadoarea Sì încă de la lansarea primului parfum în 2013. Alături de ea, actrița de origine chineză Elaine Zhong și modelele de top Adwoa Aboah și Sara Sampaio întruchipează puterea, independența și feminitatea unei femei Sì.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty