(P) Diva, Fashion, Business sau Urbana? Tu ce fel de felina esti?

Dupa cum stii deja, genele alungite care iti confera un efect cat eye spectaculos si o privire de felina sunt in trendurile sezonului in materie de beauty, asa ca ce mai astepti?

(P) Diva, Fashion, Business sau Urbana? Tu ce fel de felina esti?

Cu o privire poti comunica atat de multe! Arma ta imbatabila de seductie va fi, in acest sezon, mascara LOreal Paris Volume Million Lashes Feline, care te va ajuta sa obtii cea mai senzuala privire de felina.

Negrul intens al mascarei LOreal Paris Volume Million Lashes Feline defineste fiecare geana, alungind-o si conferindu-i un volum uimitor! Privirea ta va fi provocatoare, fascinanta si seducatoare, ca aceea a unei pisici salbatice.

Pentru a avea un look de felina complet, foloseste mascara pentru sprancene Brow Artist Plumper, iar pentru un efect cat eye uimitor, linerul cu o precizie maxima Superliner Gel Intenza!

Esti gata sa devii o adevarata felina cu niste gene cuceritoare? Iar pentru tine si toate femeile care vor sa arate perfect oricand si oriunde, LOreal a definit patru tipologii de feline cu care te poti identifica: Felina Urbana, Felina Diva, Felina Fashion si Felina Business.

Descopera ce caracteristici de felina ai! Completeaza acest quiz – http://www.feline.lorealparis.ro/#quiz-feline

Aplica apoi mascara si obtine privirea seducatoare la care visezi! In plus, poti castiga un look personalizat!

Tu stii cum arata #felinabusiness? Urmareste filmul de mai jos!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty