(P) Caudalie Premier Cru Elixir

Un tratament anti-aging de ultima generatie.

(P) Caudalie Premier Cru Elixir

Am creat Premier Cru Elixir pentru a oferi femeilor un nou ritual de infrumusetare: un intensificator de tinerete, ser si ulei pretios deopotriva, ambele de origine vegetala, pentru a transforma si imbunatati aspectul tenului.' – Mathilde Thomas

Ideea? Crearea unui potentator de tinerete.

Caudalie Premier Cru Elixir combina cele mai bune molecule anti-aging intr-o formula exclusiva, avand in compozitie 99,5% ingrediente naturale.
Formula combina cele 3 ingrediente exclusive brevetate de Caudalie:

• Resveratrol care ofera un efect de umplere a ridurilor si refacerea conturului facial.

• Viniferina are un rol important in estomparea petelor intunecate. Tenul isi recapata radianta.

• Polifenolii – cei mai puternici antioxidanti din lumea vegetala, cu ajutorul carora celulele pielii sunt complet protejate si reparate. Pielea isi reface sistemul de aparare, iar rezultatele sunt vizibile.

Textura produsului Premier Cru Elixir este o adevarata revelatie: de o senzualitate infinita, serul aluneca pe suprafata pielii si este instantaneu absorbit, lasand tenul fin, proaspat si bine hranit.

Parfumul, comun intregii game Premier Cru si creat de celebrul parfumier Olivia Giacobetti – a devenit un icon olfactiv: un acord de petale de trandafiri infuzate intr-un butoi de lemn de stejar.

Caudalie Premier Cru Elixir este disponibil intr-o sticla transparenta cu pipeta (29ml) care dezvaluie puritatea perfecta a compozitiei.

Pentru a descoperi beneficiile extraordinare ale acestui elixir, aplicati doar cateva picaturi pe fata, gat si decolteu, dimineata si seara, ideal inainte de Caudalie CREMA PREMIER CRU.

Caudalie PREMIER CRU ELIXIR va deveni ritualul esential de infrumusetare, pentru orice femeie care se afla in cautarea unui tratament anti-aging de ultima generatie ce combina un nivel ridicat de ingrediente naturale cu eficienta intensa.

Produsele Caudalie sunt disponibile in Farmaciile Help Net.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty