Manichiura Pink Touch sau manichiura care îți amintește de controlul sânilor

Participă într-o campanie de prevenție cu totul specială, pe care noi, în redacția ELLE, o aplaudăm și o susținem: manichiura Pink Touch.

Manichiura Pink Touch sau manichiura care îți amintește de controlul sânilor

Manichiura Pink Touch este mai mult decât un ritual de frumusețe, este o manichiură-simbol, care ne amintește să fim mai responsabile și proactive în ceea ce privește controlul medical periodic – o datorie față de noi însene. Fundația Renașterea și Melkior au creat manichiura Pink Touch, care sperăm să îți capteze și ție atenția! Purtând această manichiură-simbol îți amintești ție și prietenelor sau femeilor din viața ta de un ritual care trebuie să devină familiar: auto-examinarea lunară a sânilor. Este ca un reminder pentru auto-palparea sânilor și mai departe, pentru efectuarea controalelor medicale periodice. Știai că datorită mamografiei, ecografiei și consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ perspectiva vindecării?

Noi purtăm manichiura Pink Touch

Fundița roz, simbolică, este aplicată pe unghiile de la trei degete: cel arătător, cel mijlociu și cel inelar – pentru o auto-examinare corectă a sânilor este nevoie de aceste trei degete.

Poți și tu să îți faci manichiura simbol, să devii susținătoarea campaniei Pink Touch și să postezi o fotografie pe Facebook și Instagram, alături de hashtagul #pinktouch. Această manichiura arată anturajului tău, prietenelor tale, că ești o persoană informată, responsabilă și, astfel, le încurajezi și pe ele să își facă controlul sânilor, în mod constant.

Manichiura Pink Touch poate fi obținută în saloanele partenere Melkior sau se poate face acasă, achiziționând setul special Melkior, care conține și un manual de instrucțiuni de palpare a sânilor. În plus, oricine poartă această manichiură, primește un discount de 15% pentru o mamografie, în Centrul Medical de Excelență Renașterea.

Cu prima ocazie, încearcă manichiura Pink Touch și dă vestea mai departe!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din beauty