Inovatie: Gel de dus concentrat Yves Rocher – 3 motive pentru a te indragosti de el

In linia tendintelor «less is more» (mai putin inseamna mai mult) precum samponul non-spumant sau deodorantul comprimat, descoperiti Gelul de dus concentrat Yves Rocher.

Inovatie: Gel de dus concentrat Yves Rocher – 3 motive pentru a te indragosti de el

Principiul sau este surprinzator: un gel de dus ce permite reducerea considerabila a consumului de material plastic.

Pe scurt, un ritual benefic in egala masura pentru noi si pentru planeta.

«Imi doresc un gel de dus usor si placut de utilizat»

Datorita formulei sale inovatoare inregistrata in Franta printr-un brevet, o singura picatura este suficienta pentru un dus. Textura sa fluida si onctuoasa se transforma intr-o spuma bogata si senzoriala ce curata pielea cu delicatete. Promisiunea unui dus senzorial si parfumat.

«Imi doresc un gel de dus care respecta echilibrul pielii»

Cercetatorii Cosmétique Végétale® Yves Rocher au selectionat si asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esential de Coriandru (in parfum) si extractul de Mango. Formula sa cu pH neutru, testata sub control dermatologic, contine peste 97% ingrediente de origine naturala. Fara conservanti, fara parabeni.

«Imi doresc un gel de dus eco‑responsabil»

Inovator, Gelul de dus concentrat ofera intr‑un format de 100 ml, la fel de multe utilizari precum un gel de dus clasic de 400 ml, adica echivalentul a 40 de dusuri. Care este rezultatul? Reducerea impactului asupra mediului: 50% mai putin plastic**, 50% mai putine emisii de gaze cu efect de sera** (de 5 ori mai putine camioane utilizate pentru transport).

In plus, ambalajul Gelului de dus concentrat este realizat printr-un demers de eco-conceptie: flacon reciclabil ce contine plastic reciclat.

Sa nu uitam nici de formula usor biodegradabila a noului Gel de dus concentrat, ce ajuta la prezervarea sistemelor acvatice. Un atu prezent de altfel in toate gelurile de dus Yves Rocher!

Gelul de dus concentrat Yves Rocher este disponibil in 3 arome: Mango & Coriandru, Masline & Petit – Grain si Vanilie Bourbon.

*Brevet depus in Franta
**Comparativ cu ambalajul unui gel de dus Yves Rocher de 400 ml

®Marca inregistrata de Yves Rocher in Franta

yves-rocher.ro

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty