Inaugurarea salonului Beauty District din Calea Victoriei

Beauty District, salonul pe care toti cei pasionati de frumusete il au la numere favorite in telefon, este acum mai aproape cu o noua locatie. In Calea Victoriei 153 (intrare de pe Sevastopol) vei gasi un spatiu unic unde te vei simti binevenita si inconjurata de atentie.

Aceleasi servicii personalizate, ce au facut din Beauty District un reper, cu oameni pregatiti, dedicati, pasionati si mai ales deschisi, te vor face sa simti ca a meritat sa dai o fuga la  Beauty District in pauza de pranz.

Alexandru Abagiu, Catalina Stoica si Sorin Stratulat, fondatorii Beauty District, spun cu mandrie ca frumusetea este un obiectiv pe care il poti atinge, trebuie doar sa stii unde sa mergi. “Lucram atat de multe editoriale, incat in fiecare zi clientii nostri ne inteaba cum de femeile din reviste sunt atat de frumoase, care este secretul? Noi le spunem ca de fiecare data secretul este echipa, oamenii cu care decizi sa lucrezi, oamenii in care ai incredere. Frumusetea adevarata nu este un lucru de suprafata, ea defineste felul cum ne raportam la ceilalti si in mod clar ne da mai multa incredere in noi. Mai presus de trenduri, sezoane si stiluri lucram cu oameni si vedem in fiecare frumusetea ."

Profesionalism intr-o maniera relaxata, bun simt, corectitudine si sentimentul ca esti acolo unde trebuie sunt lucruri pe care le vei regasi de fiecare data la Beauty District.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty