Editia de vara ELLE BEAUTY CLUB, alaturi de Lancaster: protectia solara

Cititoarele si folower-sii nostri au aflat cele mai recente informatii despre riscurile expunerii prelungite la soare, alaturi de partenerul ELLE, Lancaster, si de doamna doctor Andreea Iftimie, in cadrul unei noi editii Elle Beauty Club, organizat la Simbio Kitchen Bar.

Chiar de 1 Iunie, am dat startul sezonului de vacanta printr-o sesiune interactiva, cu cititoarele noastre, in care am dezbatut subiectul protectiei solare, de la studii actualizate, descifrarea SPF-ului corect, in functie de fototipul pielii, greselile comune, diferentele intre radiatiile solare, si pana la cele mai noi produse de plaja Lancaster, care introduc, nici mai mult, nici mai putin de patru inovatii care ne feresc de riscurile expunerii.

Alice Bursuc – beauty editor ELLE – a deschis discursul serii, fiind urmata de expertul acestei editii, doctor estetician Andreea Iftimie (manager medical Clinica Fazzada) si de Oana Toma (senior Brand Manager Lancaster Romania).

In mansarda Simbio Kitchen Bar, am testat intreaga colectie Lancaster Sun – produse disponibile in exclusivitate in magazinele Sephora.

Foto: Cristi Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty