Cel mai performant uscator de par este unul silentios!

Am incercat uscatorul de par Premium Care Silence AC de la Rowenta si ne-a castigat votul prin mai multe caracteristici – are un motor puternic, grila de evacuare a aerului are rol protector si functia de aer rece, insa cel mai mult ne place ca este silentios.

Cel mai performant uscator de par este unul silentios!

Cel mai bun prieten al parului, dar si cel mai mare dusman, in acelasi timp, este uscatorul de par – daca este unul vechi, mai mult ca sigur ca temperatura generata este aleatorie si nu tine seama de tipul de par, ridicand riscuri care, in timp, duc la deteriorarea parului. Insa daca uscatorul este nou, nu ai aceste griji, ci doar grija de a face cea mai buna alegere, care sa iti aduca cat mai multe avantaje!

Si in categoria must-try se numara si acest aparat de ultima generatie de la Rowenta, Premium Care Silence AC. Acest uscator are trei mari calitati, care il plaseaza in topul celor mai performante aparate de gen: detine un motor AC puternic si silentios, tehnologia Hydra Protect, ce mentine cu pana la 25% din hidratarea naturala a parului si grila de evacuare a aerului cu invelis protector din casmir, cheratina si ulei de argan.

Pe noi, uscatorul de par Rowenta Silence Premium Care ne-a cucerit cu aceste 10 atuu-uri:

1. Are un design ergonomic si incorporeaza tehnologii inovatoare ce conduc la o uscare rapida si silentioasa. Ce bine!
2. Pastreaza pana la 25% din hidratarea naturala a parului, cu ajutorul tehnologiei HydraBoost
3. Detine functie ionica, pentru un efect puternic antistatic.
4. Uscatorul are functie de aer rece, ce permite fixarea coafurii dupa uscare.
5. Punctam faptul ca parul este protejat in timpul uscarii datorita grilei cu invelis din casmir (proteina naturala) si keratina, imbogatit cu ulei de argan.
6. Cand il manevrezi, se simte ca un uscator de par profesional!
7. Aparatul are trei trepte de temperatura si doua viteze, ca sa se adapteze oricarui tip de par.
8. Are un motor performant si rezistent (fara a fi galagios!): motor AC cu functie TurboBoost cu putere de 2300W (doar' 120Km/h!)
9. Este foarte stylish si nu este deloc greu!
10. Si nu in ultimul rand, vine cu un difuzor dibace, foarte practic pentru bucle.

Daca folosesti uscatorul de par asa de des cum ne imaginam, atunci ai nevoie de unul bun, si iata ca acum poate fi, atat performant, cat si silentios!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty