Beauty focus – combinatiile cosmetice

Exploateaza la maximum produsele si combina texturile pentru un efect imbunatatit. Iata trei duete de produse care, folosite impreuna, functioneaza de minune si arata mai bine.
 

Pometi luminosi

Imi place sa cred ca noi, femeile, rotim pe degete cosmeticele, si la propriu, si la figurat, si deslusim orice produs si orice textura la doar citeva secunde dupa achizitie. Exact ca niste adevarate magiciene care, printr-un hocus-pocus iscusit, gasim cele mai bune solutii pentru infrumusetare. Doar ca realitatea e alta si, in plus, mai avem si alte lucruri de facut; tocmai din acest motiv ciulim urechile la specialisti, atunci cind avem ocazia.

Acestia ne atrag atentia asupra beneficiilor pe care le putem avea prin combinarea a doua sau trei produse. De exemplu, fardul de obraz Prisme Blush, de la Givenchy, arata fabulos combinat cu un strop de vaselina. Aplica cu o pensula fardul pe pometi si, imediat peste acesta, tapoteaza un strop de vaselina, doar pe osul pometilor. Obrajii vor radia si machiajul va deveni, imediat, mai sexy!

Unghii colorate

Cind eram mica, voiam sa se inventeze lacul de unghii care sa se usuce instantaneu, visam sa ma teleportez oriunde in lume in citeva secunde sau speram sa ajung astronaut ca sa fie tata mindru de mine. Ultimele doua puncte sint inca in stare de proiect si asa vor si ramine, dar mi-a iesit treaba cu lacul.

Adevarul este ca ultimii doi ani au fost o adevarata revolutie pentru segmentul mani-pedi. Multe noutati, toate tentante! De acum, orice lac de unghii se poate usca intr-un minut (fix)! Am aplicat Color Riche Le Vernis, L’Oréal Paris, intr-o nuanta perfecta pentru vara, iar pe deasupra am adaugat o picatura de ulei Express Drying Oil, Sephora. Ma crezi? Unghiile sint perfect uscate!

Ten uniform

Un alt duet strasnic vizeaza pielea. Dimineata, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru un aspect omogen, proaspat si luminos este sa pulverizezi un jet de apa termala pe tenul curat, urmat de o crema eficienta. Incearca asa: distribuie Thermal Spring Water, La Roche-Posay, pe tenul curat, tapoteaza excesul cu o discheta de bumbac si foloseste imediat, cit fata este umeda, un strat de crema Idéalia, de la Vichy.

Combinatia dintre mineralele apei si ingredientul cremei, kombucha, face minuni pentru pielea normala sau mixta. Iar ca truc pentru machiaj, apa termala, aplicata peste machiaj, fixeaza tusele pe fata pentru mai mult timp.

Alice Bursuc

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty