Fardul negru – noi metode de aplicare!

Punem sub lupa cele mai intense tendinte ale noului sezon si descoperim cum marii specialisti in machiaj revin la negru – si nu oricum, ci explorand noi metode de aplicare. Paris, Londra, New York sau Milano, toate capitalele modei declara la unison: se poarta pleoapele invaluite in fard negru!

Fie el superintens sau folosit cu masura, matifiat sau glossy, trasat, pulverizat, inspirat de grafisme, pudra, crema, liner, aplicat cu ajutorul degetelor sau prin diverse tehnici, negrul revine in forta, iar noi iti aratam cele mai sic metode de a-ti pune privirea in evidenta cu aceasta culoare atemporala.

Ne place machiajul propus de Douglas Hannant sau Tracy Reese, de inspiratie retro: tuse alungite, aplicate ascendent si extrem de bine proportionate! Dintre podiumurile milaneze, cu siguranta, vom imprumuta in aceasta toamna fie machiajul senzual vazut la Dolce & Gabbana, fie abordarea relaxata si finisata cu negru, in special pe linia pleoapei inferioare, asa cum putem observa in show-ul Versace.

Parisul ne da o lectie de creativitate prin prezentarile Lanvin, Galliano sau Elie Saab. In cazul Lanvin, Pat McGrath (un adevarat guru in machiaj si Global Creative Design Director Procter & Gamble Beauty) ne demonstreaza cum poti adauga machiajului o nota personala, trasand linii neasteptate in pliul ochilor – original, futuristic si ravasitor pentru orice iubitoare de beauty! Iar pentru seara, de ce nu ai experimenta cu noul smokey suspendat vazut la Galliano (plasat mai sus, astfel incat sa atinga sprancenele)?

Avem ce incerca toamna asta! Te simti pregatita?

Text: Alice Bursuc
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty