Din pasiune pentru texturile metalice

Foarte rar vedem romance apeland la glitter, la farduri metalice sau la lacuri de unghii sticloase – si asta, probabil, si din cauza ca aceste texturi nu sunt usor de purtat (ba chiar unele sunt de-a dreptul pretioase). Dar noul sezon aduce vesti bune, reinterpretand aceste texturi metalice, astfel incat ele definesc acum un trend abordabil.

Nu ne referim doar la machiaj, ci si la manichiura. De exemplu, Kenzo a folosit foite argintii peste un lac negru, plasate aleatoriu – arata spectaculos! Tot la acest capitol, Erin Fetherston ne da idei noi, trasand o linie fina, aurie, pe mijlocul unghiilor, peste oja alba. O abordare purtabila si de mare efect!

Vorbind despre machiaj, sezonul acesta ne convinge sa investim in cateva culori si texturi: un fard metalic verde-paun strident, cum vedem la Galliano si, neaparat, glittere aurii si argintii.

Daca machiajul Barbara Bui pare prea extravagant, avem variante mai discrete, cum ar fi Anna Sui sau Zadig&Voltaire. In aceste doua cazuri, s-a folosit doar un strop de glitter aplicat punctat în zona ochilor.

Anna Sui propune auriu pe pleoapa mobila si in coltul intern al ochilor, iar Zadig&Voltaire ne da o lectie de stil cu un machiaj de impact, care poate fi purtat oricand. Noi incurajam acest machiaj metalic punctat din trei motive: este usor de aplicat, este stylish si este un look diferit, cu un aer nou.

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty