Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Știai că relațiile pot fi afectate de semnul tău zodiacal? Dacă vrei să te cunoști mai bine și ești dornică să înțelegi de ce este atât de greu să găsești bărbatul potrivit, citește în continuare.

Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Berbec

Berbecii sunt ușor orbiți de dragoste, lucru care îi împiedică să vadă imaginea de ansamblu a partenerului, ceea ce duce adesea la neînțelegeri mai târziu în relație. Ei se îndrăgostesc repede și pasiunea lor se stinge cu aceeași viteză, din cauza aversiunii față de rutină. Femeia Berbec are parte de multe relații nereușite înainte să întâlnească persoana pe care o caută, însă odată ce devine conștientă de abilitățile sale și se simte confortabil în propria piele, va impresiona bărbații fără pic de efort.

Taur

Nativii Taur cred în posesie, ceea ce înseamnă că au tendința să își sufoce partenerul. Îți place să visezi la o relație ce va dura toată viața, însă trebuie să conștientizezi că nu toți partenerii tăi îți vor împărtăși opinia. Ești genul de persoană care are nevoie de timp pentru a-și dezvălui sentimentele în întregime, deoarece imediat ce faci acest lucru devii vulnerabilă. De aceea, e ușor să fii rănită, însă reușești mereu să te ridici la loc și să pornești în căutarea noului ales.

Gemeni

Iubitori de schimbare, Gemenii adoră libertatea și varietatea, ceea ce îi descrie drept semne pentru care stabilitatea nu este neapărat un ideal. Dacă te regăsești printre persoanele născute sub acest semn zodiacal, e cert că ai o înclinație către discuții lungi cu partenerul, iar acesta trebuie să îți ofere șansa să spui tot ceea ce ai pe suflet pentru a avea o relație cât mai echilibrată. Sigur, îți place să treci de la o persoană la altă și a acorda prea mult timp unui bărbat care nu te interesează e neobișnuit, însă atunci când te îndrăgostești te dedici cu totul iubitului, făcându-l să se simtă cu adevărat special.

Rac

Capabile să se îndrăgostească de oricine le acordă atenție, nativele Rac se simt cel mai bine atunci când cei din jurul lor emană fericire. Nimic nu le încântă mai tare decât relațiile și dorința lor cea mai mare este să se înțeleagă cu toată lumea. Din păcate, Racii nu pot avea relații cu persoane care nu se implică emoțional la fel de mult, simțind că își irosesc timpul. De asemenea, Racii sunt ușor de păcălit în dragoste, alegând adesea persoane în funcție de ce simt față de ele, fără a se gândi dacă partenerii sunt benefici pentru ei.

Leu

Într-o relație, nativele Leu sunt autoritare și vor să se simtă în control. Atâta timp cât partenerii le respectă și le complimentează, ele se vor simți împăcate și iubite. Simt ușor gelozia întrucât se compară mereu cu cele mai bune persoane din jurul lor, iar dacă temerile nu le sunt infirmate, pot izbucni adevărate certuri. Femeile născute sub acest semn zodiacal caută parteneri la fel de interesanți și activi ca și ele, simțind nevoia de a fi protejate fără a fi însă constrânse.

Fecioară

Fecioarele nu caută orice fel de persoană, caracterul lor organizat le împinge să aspire la partenerul perfect, o lista de trăsături greu de bifat în totalitate de bărbatul obișnuit. Din această cauză, ele sunt adesea singure și nemulțumite, pretențiile prea mari de care dau dovadă ținându-le departe de posibili pretendenți. Într-o relație romantică, Fecioara este deosebit de atrasă de intelectul iubitului, fiind ea însăși o persoană a conceptelor și ideilor. Din păcate, acest lucru o face nu foarte pricepută la a-și dezvălui propriile sentimente.

Citește și:
Cele 4 zodii care au cele mai pasionale relații

Balanță

Persoane ce adoră ideea de dragoste, Balanțele uită adesea că iubirea implică o relație cu o altă persoană și caută numai sentimentul în sine. Acest lucru le poate transfoma în parteneri superficiali, însă un bărbat bine ancorat și destul de interesant va reuși să țină aprinsă flacăra unei Balanțe. De asemenea, ele sunt sociabile, trăsătură importantă de știut de către partenerul ușor gelos, care poate interpreta greșit multe dintre gesturile făcute de nativele acestei zodii.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane confuze, profunde și extrem de misterioase. Adesea, ele nu vor fi conștiente de ceea ce vor în relația lor, însă cert este că vor cauta mereu un partener care să le suporte și să le înțeleagă conflictele interioare. Nativele Scorpion sunt pasionale, dominante și extrem de încăpățânate. Ele se vor aștepta ca iubitul să le înțeleagă răbufnirile, însă în marea majoritate a timpului vor fi cele care sprijină persoana dragă.

Săgetător

Optimismul tău debordant este cel mai mare atu și principala ta armă de atracție. Bărbații sunt încântați de încrederea pe care o emiți și de umorul de care dai dovadă, însă în spatele exteriorului dur se află o femeie ușor de rănit. Nu ai concepții foarte rigide cu privire la mariaj și fidelitate, ceea ce te face capabilă să te rezumi la metode văzute nu foarte bine de alte femei. Mai multă atenție la modul în care propriile acțiuni afectează alte persoane și la cât de directă ești îți va scurta cu siguranță drumul către bărbatul viselor tale.

Capricorn

Capricornii îndrăgostiți sunt predispuși la multe greșeli în plan emoțional și social. Din fericire, ei reușesc să învețe din ele și nu petrec mult timp axându-se pe trecut, preferând să se concentreze pe viitor. Nativele Capricorn pun sentimentul de auto-împlinire mai prejos de alte responsabilități, lucru neapreciat de mulți dintre partenerii dornici să se implice într-o mare măsură în relație. Pe lângă această, ele sunt foarte răbdătoare și cunosc faptul că iubirea adevărată implică muncă, persistând chiar și atunci când norocul în dragoste nu le surâde.

Vărsător

Loialitatea definește un Vărsător îndrăgostit, iar sentimentele puternice pe care le au față de persoanele pentru care simt o legătură îi împiedică să recunoască ușor cine le e doar un prieten și cine poate fi mai mult. Deși sunt tolerante, nativele Vărsător nu vor ezita să se despartă imediat de un partener care le înșală, neacceptând să audă scuze sau să negocieze un viitor cu un bărbat care nu e dispus să se dedice complet lor.

Pești

Peștii sunt romantici incurabili și caută să creeze o conexiune profundă cu partenerii lor. Când sunt îndrăgostiți, aceștia se mulează pe personalitatea ființei iubite, imitându-i comportamentul și asimilându-i valorile și ideile. Nativele Pești preferă să evite confruntările, punând nevoile bărbaților mai presus de cele ale lor. Ele sunt predispuse la a suferi din dragoste deoarece își urmează cu preponderență inima, alegând uneori parteneri ce nu sunt potriviți pentru ele.

Citește și:
Zodiile cu care nu ar trebui să te căsătorești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie