Zodiile și căsătoria – cât de ușor spui „DA”, în funcție de zodie

Căsătoria reprezintă un legământ între două persoane care decid să-și unească destinele. Te-ai gândit însă vreodată dacă semnul tău zodiacal te influențează în vreun fel atunci când ești pe cale să dai răspunsul la întrebarea cea mare?

Zodiile și căsătoria – cât de ușor spui „DA”, în funcție de zodie

Află în următoarele rânduri cât de pregătită ești pentru căsătorie, în funcție de zodie.

BERBEC

Hotărât și impulsiv, tendința Berbecului este de a spune „da” fără a sta pe gânduri. Crede în sintagma 'suntem făcuți unul pentru celălalt' și nu calculează prea mult atunci când trebuie să ia decizia cea mare. Pășește cu mândrie pe calea spre altar și nu se teme de o viață conjugală. În căsătoriile de lungă durată se potrivesc de minune cu Berbeci sau Vărsători.

TAUR

Cu o personalitate patronată de raționament, Taurul nu se implică într-o relație conjugală decât dacă a calculat foarte bine termenii problemei. Din cauza tendinței posesive, acest nativ va avea mici probleme legate de gelozie, însă nu va stărui foarte mult pe acestea. Face casă bună cu cei din zodia Capricornului sau a Racului.

GEMENI

Nestatornici și aventurieri, Gemenii spun cu ușurință „DA” și pleacă la fel de ușor atunci când se plictisesc. Se căsătoresc departe de casă și de obicei nu reușesc să aibă o singură căsătorie, decât dacă persoana de lângă ei reușește să-i țină captivați. Se potrivesc pentru căsnicii de lungă durată cu Leii sau Berbecii.

RAC

Sensibili, Răci sunt dispuși să piardă o viață numai pentru a-și găsi sufletul pereche. Cu toate că se vor lovi de multe eșecuri sentimentale, aceștia nu vor renunța la luptă. Cu toate acestea, când vor fi siguri că au găsit persoana potrivită vor la fel de pregătiți să spună și „DA”. Pentru o compatibilitate reușită în căsătorie, aceștia se înțeleg foarte bine cu Taurii si Peștii.

LEU

Datorită încrederii în sine, Leii ajung să-și găsescă foarte ușor sufletul pereche, persoana care îi va face pe ceilalți să întoarcă după ea capul și care vor invidia acest semn zodiacal pentru norocul lui. Va avea o căsnicie foarte fericită pentru că va fi mereu pregătit să spună „DA” atunci când vine vorba de persoana iubită. Compatibilitate de lungă durată cu Balanță și Gemeni.

FECIOARĂ

Pentru a spune un „DA” hotărât, Fecioara are nevoie de dovezi plauzibile. Acest semn zodiacal este foarte rațional și nu pierde nicio oportunitate în a calcula beneficiile și costurile, atunci când vine vorba de o decizie așa de importantă. Va prefera ca perechea sa să fie o persoană matură și responsabilă. Pentru o căsătorie de lungă durată zodiile cu care se potrivește sunt Scorpion și Capricorn.

BALANȚĂ

Cu toate că sunt curtate de foarte mulți bărbați, Balanțele nu sunt impresionate și își așteaptă ursitul, chiar dacă de cele mai multe ori aceasta nu este combinația perfectă. Spun „DA” doar atunci când simt cu adevărat că a sosit momentul și nu fug de acest angajament. Se potrivesc de minune în căsătorii cu Leii și Săgetătorii.

SCORPION

În viața Scorpionului, este un du-te vino continuu. Cu toate că el este pregătit să spună marele „DA”, are multe piedicii de depășit până va găsi acea persoană sinceră cu care să facă acest pas. Chiar dacă va dura o veșnicie, în cele din urmă Scorpionul va găsi și persoana cu care să-și unească destinul și care să-i ia în considerare marele răspuns. Compatibilitate în căsătorie de lungă durată cu nativi din zodia Fecioară sau Pești.

SĂGETĂTOR

Acest semn zodiacal este departe de a spune „DA”. Nu îi place prea mult să se implice în ceva atât de profund, fiindcă asta le-ar îngrădi libertatea de care au nevoie și în felul asta s-ar simți ca un pește pe uscat. Cu toate că vor ajunge și la acest punct, de cele mai multe ori vor alege să o facă mai departe de casă, pentru a avea motiv să evadeze atunci când simt nevoia. Compatibilitate în căsătorii de lungă durată cu nativi din zodia Balanță și Vărsător.

CAPRICORN

Acest semn zodiacal preferă să se bucure cât se poate de mult de viață, fără a-și deschide sufletul în fața oricui. Acesta va spune „DA” doar în momentul în care va ajunge la maturitate și va fi convins că asta este decizia cea mai înțeleaptă. Când vine vorba de căsătorie se va înțelege perfect cu Taurul și Fecioara.

VĂRSĂTOR

DA, DA, DA, dar cu măsură! Nu se aruncă din prima într-o nouă viață și stau să calculeze foarte bine acest lucru. Destinul însă le joacă feste și îi face să spună „DA” atunci când se așteaptă mai puțin. Cu toate că aceștia nu-și ascultă niciodată intuiția, este primul lucru de care ar trebui să țină seama atunci când vine vorba de căsătorie. Se potrivesc de minune pentru a clădi ceva de lungă durată cu nativii zodiei Berbec și cu Săgetători.

PEȘTI

Visători și romantici, Peștii vor avea parte de o viață amoroasă ca-n filme. Cu toate că sunt pregătiți să spună „DA”, întotdeauna vor avea parte de piedici și de multă neliniște în plan sentimental. Sunt predispuși la un mariaj eșuat până la întâlnirea cu cel ales. Sunt compatibili pentru o căsătorie de lungă durată cu nativii din zodia Rac sau Scorpion.

Citește și:
Cum îți transmite un bărbat că te iubește, în funcție de zodia lui

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie