Zodiile care se îndrăgostesc de persoane indisponibile emoțional

Aceste zodii au cele mai mari șanse să se îndrăgostească de persoane care sunt indisponibile din punct de vedere emoțional.

Zodiile care se îndrăgostesc de persoane indisponibile emoțional

În cazul în care te-ai îndrăgostit până acum de cineva care era indisponibil emoțional, ai experimentat deja cât de dificil îi era acelei persoane să se deschidă față de ceilalți și mai ales față de tine.

Chiar dacă cineva îți spune că este îndrăgostit de tine, este posibil ca acțiunile persoanei în cauză să spună altceva și să fie distantă, confuză sau nesigură. Dacă partenerul nu poate fi disponibil emoțional așa cum îți dorești, este de la sine înțeles că vei fi dezamăgită că nu a funcționat, însă mai târziu îți vei mulțumi pentru faptul că te-ai pus pe tine pe primul loc și că nu ai ales o relație care era sortită eșecului. Iată care sunt zodiile care continuă să se îndrăgostească de persoane indiponibile din punct de vedere emoțional:

Capricorn

Atunci când au suficiente motive pentru a se implica într-un angajament de lungă durată, îți vei da seama că nativii Capricorn sunt de încredere, fideli și dispuși să le ofere partenerilor dragostea lor. Dacă nu au lucruri în comun cu o persoană sau nu rezonează la nivel emoțional, preferă să nu intre deloc în acea relație. Însă, când într-adevăr sunt îndrăgostiți de cineva, nu se mai gândesc atât de atent la semnalele de alarmă că acea persoană nu este disponibilă emoțional, cum ar fi faptul că este reținută să își arate sentimentele. Inițial, se vor simți copleșiți de această situație și nu își vor da seama care este modul corect de a reacționa. Dar, fiind hotărâți să meargă mai departe în relație, sunt deschiși să aloce mult mai timp persoanei cu care sunt, astfel încât să-și poată exprima emoțiile.

Berbec

Aproape în toate relațiile, Berbecii au fost cei care au deținut controlul și au fost posesivi cu partenerii lor. Se îndrăgostesc destul de ușor, însă repede ajung să fie dezamăgiți. Deși au sentimente puternice pentru cineva care le spune că își dorește o relație, e posibil să nu aibă toate abilitățile emoționale necesare unei asemenea legături. Având un stil de viață activ, sunt șanse mari ca Berbecii să nu fie atât de deranjați de indisponibilitatea emoțională a persoanei de care sunt îndrăgostiți. Dar, în timp, realizează că e nevoie de mult mai mult pentru ca acea pasiune intensă să se transforme într-o relație serioasă.

Săgetător

Săgetătorii sunt apreciați pentru spiritul de aventură și atitudinea pozitivă. Atrag în preajma lor persoane cu care împărtășesc aceleași pasiuni și interese. Dacă se îndrăgostesc de o persoană indisponibilă din punct de vedere emoțional, nu renunță atât de ușor la acea relație și preferă să fie răbdători și să încerce tot ce pot pentru ca acea relație să funcționeze. Iar dacă simt că nu își doresc să meargă mai departe, sunt dispuși să treacă repede peste. Sunt de părere că totul se întâmplă cu un motiv în viața lor și fiecare experiență aduce pentru ei o nouă lecție de pe urma căreia pot învăța.

Citește și:
Zodia care îți va frânge inima în această vară

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie