Cele 4 zodii care tind să aibă aventuri în secret după ce se căsătoresc

Aceste zodii au cele mai mari șanse să aibă aventuri amoroase secrete după ce s-au căsătorit.

Cele 4 zodii care tind să aibă aventuri în secret după ce se căsătoresc

Sunt persoane care, din cauza nefericirii și neîmplinirii din căsnicie, tind să caute afecțiune și validare în brațele altor oameni, care sunt pregătiți să le ofere ceea ce le lipsește.

Desigur că atunci când te căsătorești nu te gândești că soțul tău va fi infidel. Îți imaginezi că veți avea un mariaj de lungă durată și că nimic nu poate interveni în armonia voastră. Dar pe parcurs pot apărea multe, de la diferențele de caracter și până la planurile de viitor care nu mai coincid la un moment dat. Există patru zodii care pe parcursul căsniciei dezvoltă o serie de nesiguranțe și se simt abandonate de soț și tind să aibă aventuri amoroase în secret.

1. Fecioară

Fecioarele se pun întotdeauna pe primul loc, iar dacă nu se simt împlinite alături de partenerul de cuplu, nu ezită să îl înșele. Chiar dacă încearcă să-și salveze căsnicia, atunci când își dau seama că este în zadar, preferă să renunțe și să își caute fericirea în altă parte. Totuși, vor păstra acest lucru secret și nu sunt șanse atât de mari să fie prinse atunci când sunt infidele.

2. Scorpion

Chiar și atunci când sunt căsătoriți, nativii Scorpion sunt la fel de secretoși și sunt predispuși să își înșele partenerii de cuplu. Sunt convingători în privința acțiunilor lor și ai impresia că îți spun adevărul, cât de fapt te mint în față. Deși pare că îi cunoști de foarte mult timp și nu ar putea să te mai surprindă cu ceva, în final vei avea parte de o surpriză nu tocmai plăcută din partea lor.

3. Vărsător

Și într-o căsnicie, Vărsătorii vor să simtă că sunt în centrul atenției și că nimeni nu ajunge la potențialul lor. Dacă nu primesc asta, acest lucru le va aduce un puternic sentiment de nesiguranță, ceea ce în cele din urmă îi determină să găsească validarea în alte persoane, dispuse să le ofere ce vor. Din acest motiv, nu ar trebui să te miri dacă au aventuri în timpul căsniciei.

4. Leu

Leii se numără printre cei care au cele mai multe șanse să nu fie devotați pe parcursul căsniciei. Se simt constant nemulțumiți și ajung să regrete decizia de a se căsători. Astfel că, în încercarea de a-și găsi alinarea, se vor implica în aventuri și chiar se vor mândri în rândul prietenilor cu faptul că nu sunt niciodată prinși.

Citește și:
Zodiile care pun cariera mai presus de o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie